LATEST NEWS

Dead Rising 3 στα 30 fps

Η είδηση της μεταφοράς του πρώην Xbox exclusive Dead Rising 3  σε PC ήχησε ωραία στα αυτιά όλων των οπαδών της σειράς καθώς η έκδοση του παιχνιδιού για την κονσόλα της Microsoft υπέφερε από διάφορα τεχνικά προβλήματα αλλά και από χαμηλή γενικά ποιότητα στα γραφικά.  Ωστόσο οι ελπίδες των gamers για χορταστική σφαγή των zombies σε υψηλά frame rates δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα από την αποκάλυψη εκ μέρους της ίδιας της Capcom ότι η απενεργοποίηση του ορίου των 30 fps ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των animations. Η επιλογή θα υπάρχει,  αλλά ο χρήστης θα πρέπει να την ενεργοποιησει “με δική του ευθυνη”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στέλεχος της εταιρίας.  Capcom, σοβαρέψου και διόρθωσε το, υπάρχει ακόμα καιρός! 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

11 Comments

  1. Κάτι ήξερα και δεν το έβαλα ποτέ στην wishlist. Πρώτα τα time limits που δεν θα υπήρχαν αλλά τελικά υπάρχουν, λίγο τα γραφικά που με έκαναν να νομίζω ότι μιλάμε για X360 game και θυμόμουν λάθος (true story, το έλεγξα αφού είδα το E3 trailer), τώρα τo fps cap.

    φακ δατ

  2. Τι 30, τι 40, τι 60… Ζήτω το next gen… Θές στο PC το Exclusive; Θα τρέχει όπως στην κονσόλα, για αλλαγές στο optimisation είμαστε τώρα; Πάρτε μια κονσόλα να ηρεμήσετε… Τα 30 FPS στα 720p έχουν τρομερή ποιότητα, μην σας τυφλώνει η αγάπη για τα PC σας…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL