LATEST NEWS

(Update) Death Stranding και σε PC

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

(Update): Με κάθε επισημότητα, η ανακοίνωση για την κυκλοφορία του Death Stranding για PC ήρθε μέσω της 505 Games και του παρακάτω trailer.

Έτσι λοιπόν, το νέο παιχνίδι του Kojima θα εμφανιστεί σε Steam και Epic Store στις 2 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Αρχική Είδηση: Ενώ το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα (8 Νοεμβρίου είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του σε PS4) και στο Διαδίκτυο ψιθυρίζονταν διάφορες φήμες ότι θα υπάρξει PC έκδοση του Death Stranding, η Kojima Productions φρόντισε να ξεδιαλύνει τα πράγματα με ένα απλό tweet. Όπως ανακοίνωσε μέσω Τwitter, το Death Stranding θα εμφανιστεί τελικά σε PC στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.

Ιδού το εν λόγω tweet.

Έτσι λοιπόν, ακόμα μια αποκλειστικότητα της Sony εμφανίζεται στα PC μας, έστω και με μια καθυστέρηση μερικών μηνών. 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Έχω την εντύπωση ότι στον οπτικό τομέα έχουν ασχοληθεί μόνο με το μοντελο του πρωταγωνιστή κι αυτό κυρίως στο πρόσωπο. Θυμίζει λίγο ποδοσφαιρακι η φάση όπου οι σταρς είναι ουμπερουαου και οι υπόλοιποι ότι κάτσει

  2. [QUOTE]το νέο παιχνίδι του Kojima θα εμφανιστεί σε Steam και Epic Store στις [B]2 Ιουνίου[/B] του τρέχοντος έτους. [/QUOTE]
    Έτσι γίνονται οι σωστές μπίζνες. Βέβαια το gog το άφησαν στην απέξω (κακώς) αλλά μιας και η 505 έχει παρουσία εκεί, ίσως κάτι γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
elEL