LATEST NEWS

Διαθέσιμο Demo για το Xenonauts 2

Τρία χρόνια σχεδόν μετά από την κυκλοφορία του Xenonauts, τον πνευματικό διάδοχο του UFO: Enemy Unknown (1994), η Goldhawk Studios κυκλοφόρησε στο gog.gr ένα demo για το Xenonauts 2. Πρόκειται για pre-alpha έκδοση, η οποία προσφέρει μία combat mission που έχει σα στόχο να συγκεντρώσει feedback από τους παίκτες σχετικά με βασικούς μηχανισμούς και τη σταθερότητά του.  

Το Xenonauts 2 δε θα είναι χρονολογική συνέχεια του πρώτου τίτλου ούτε θα συνδέεται πνευματικά με το UFO. Αυτή τη φορά οι δημιουργοί κινούνται σε πιο πρωτότυπα και καινοτόμα μονοπάτια. Τοποθετείται σε μία εναλλακτική timeline όπου πραγματοποιείται εξωγήινη εισβολή στη Γη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Ως αποτέλεσμα η ανθρωπότητα δε θα ξεκινάει έχοντας διαθέσιμη από την αρχή προηγμένη εξωγήινη τεχνολογία όπως συνέβαινε στο πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον οι δημιουργοί έχουν την ελευθερία να αλλάξουν διακριτικά την ιστορία και να φτιάξουν ένα πιο ενδιαφέρον παιχνίδι.

Περισσότερες πληροφορίες για το Xenonauts 2 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL