LATEST NEWS

Destiny: Το νέο παιχνίδι της Bungie

Η 17η Φεβρουαρίου ήταν η μέρα κατά την οποία η Bungie, το studio που καθιερώθηκε κυρίως λόγω της σειράς Halo, θα αποκάλυπτε στο κοινό το τελευταίο της project με το όνομα Destiny. To site Eurogamer αναφέρει τις πρώτες λεπτομέρειες για τον τίτλο που έχει βάλει ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία στα FPS. Σύμφωνα λοιπόν με το site, το Destiny ανήκει στο γενικό είδος των first person shooters αλλά εμπεριέχει στοιχεία από social games, MMOs και co-op shooters. Η στόχευση της εταιρίας είναι ξεκάθαρη: η Bungie δίνει μεγάλη έμφαση στο multiplayer, γεγονός που αποδεικνύεται από την απαίτηση για ύπαρξη συνεχούς και σταθερής broadband σύνδεσης για όλες τις platforms- ναι, το γνωστό και “αγαπημένο” always-on. Κατά συνέπεια το παιχνίδι θα έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με FPSMMOs όπως το Planetside 2 παρά με τα κλασικά FPS όπου υπάρχει πιο σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στο single και το multiplayer.

Για την ώρα το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί μόνο για τις κονσόλες Xbox 360 και Playstation 3. Όταν ρωτήθηκαν για την πιθανή εμφάνιση σε PC, οι ιθύνοντες της Bungie δήλωσαν απόλυτα θετικοί και υπονόησαν οτι θα προβούν σύντομα σε περαιτέρω ανακοινώσεις, γεγονός που μάλλον παραπέμπει την επίσημη επιβεβαίωση στο άμεσο μέλλον. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα “ντοκιμαντέρ” της Bungie σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL