LATEST NEWS

Diablo: Immortal, το νέο mobile game της Blizzard

Έπειτα από το Switch, ο Άρχων του Τρόμου κοιτάει προς άλλα mobile μονοπάτια

Έπειτα από την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση ότι δεν θα υπάρξει τίποτα σχετικό με το Diablo 4 στη φετινή Blizzcon, οι οπαδοί του θρυλικού action-RPG ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι προσμένωντας σε κάποια ανακοίνωση γύρω από remake παλαιότερων τίτλων (Diablo 1 ή 2). Σε μία αμφιλεγόμενη κίνηση, η Blizzard δεν τους (μας) έκανε το χατίρι και ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου mobile game με το όνομα Diablo: Immortal. Χρονολογικά τοποθετείται μεταξύ της καταστροφής του Worldstone (στο τέλος του Diablo 2: Lord of Destruction) και τα γεγονότα του Diablo 3. Στο διάστημα αυτής της in-game εικοσαετίας, θα εξερευνήσουν λίγο περισσότερο τις origin ιστορίες των χαρακτήρων του τελευταίου.

Κρίνοντας από τις αντιδράσεις του κοινού τόσο στην Blizzcon όσο και από τα διάφορα επίσημα και μη fora των κοινοτήτων η ανακοίνωση δεν έχει λάβει ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Γεγονός είναι ότι οι αντίδρασεις δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα του τίτλου αυτή καθεαυτή, αλλά με το πόσο περίμεναν κάποια ανανέωση του franchise στις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες. Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες εντός των ημέρων.

 

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

  1. Ήταν επόμενο σε κάποια στιγμή να φάει στραπατσο από την ίδια της την κοινότητα. Τους συμπεριφέρεσαι ως drones που μπορούν θα αγοράσουν τα πάντα επειδή έχει brand, σε κάποια στιγμή θα τσινισουν. Δεν έχουν και όλοι την αμερικανική ταύτιση με τα ΙΡs

    News flash: αυτά τα dislikes είναι μετά το 7ο reupload του βίντεο. Το τμήμα PR της blizzard τα έχει κάνει θάλασσα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL