LATEST NEWS

Αναλυτικά τα DLC του Metro: Last Light

Τέσσερα DLC ετοιμάζει η 4Α Games για το εξαιρετικό Metro: Last Light.

Τα δυο πρώτα, “Faction Pack” και “Chronicles Pack” θα αποτελούν standalone single-player εμπειρίες, όπου θα ελέγχουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε περισσότερο την μυθολογία και τον κόσμο του Metro. To “Tower Pack” θα λειτουργεί ως hardcore challenge level για τους αληθινά μαζοχιστές ανάμεσά σας, ενώ το “Developer Pack”, χωρίς να έχουν δοθεί ακόμη πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα, υπονοεί πως θα δώσει το πολυπόθητο development kit του παιχνιδιού στα χέρια των άγρυπνων modders.

(Εκεί φανταστείτε τί έχει να γίνει!)

Ολ’αυτά τα καλά μπορείτε να τ’αποκτήσετε στη λογική τιμή των 14,99€, αγοράζοντας το Season Pass του παιχνιδιού, το οποίο παραδόξως, *δεν* ξεκλειδώνει το Ranger Mode, που συνεχίζει να παραμένει ξεχωριστό DLC και μεγάλο φάουλ.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL