LATEST NEWS

Dragon Age: Origins δωρεάν στο…Origin

Αν για κάποιο λόγο δεν είχατε παίξει το υπέροχο Dragon Age: Origins της Bioware, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να το πράξετε. Στα πλαίσια της “On The House” προσφοράς (που στο παρελθόν έχει δώσει μεταξύ άλλων Battlefield 3, Dead Space και Plants VS Zombies), το Dragon Age: Origins δίνεται δωρεάν μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας Origin της ΕΑ μέχρι τις 14/10.

Ητοι, σπεύστε ταχέως για να απολαύσετε ένα από τα καλύτερα RPG των τελευταίων ετών!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

13 Comments

  1. Το πέρασα, και έφαγα την πρώτη ξενέρα: Λίγες φυλές, λίγες κλάσεις, λίγες επιλογές παραμετροποίησης των γραφικών. Μέχρι στιγμής, δεν έχω ενθδουσιαστεί. Μετά το Fallout θα ασχοληθώ ενδελεχώς μαζί του μάλλον. Τώρα για το αν θα τσιμπήσω expansion και DLC, σε τυχόν έκπτωση, δεν ξέρω.

  2. Nαι ρε μπλιετ, αλλά οι κλάσεις φιάχνονται μετά, σαν το λάινAIDS ένα πράμα, και οι φυλές είναι μεν λίγες, αλλά ξεκινάν σε διαφορετικές περιοχές με διαφορετικά quest η καθεμιά. Πάλι λάινAIDS.
    Το παραπάνω είναι ότι εδώ μπορείς να έχεις επίσημα gay relationship. Στο λάινAIDS δεν μπορείς, επίσημα τουλάχιστο, οι παππάδες NPC δε βαφτίζουν gay ζευγάρια.

    Bασικά εδώ που τα λέμε δε θεωρώ καν λίγες τις φυλές, (για τα δεδομένα του παιχνιδιού), είναι οι τυπικές-βασικές-mainstream fantasy races. Και εφόσον το παιχνίδι είναι έτσι και αλλιώς ρηχό, δεν με χαλάει σε αυτό το τομέα.

  3. Θέλω να με πει ο συγγραφές γιατί το θεωρεί από τα καλύτερα RPG των τελευταίων ετών.
    H μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ελάχιστα από τα RPG των τελευταίων ετών είναι καλά.

    -Ρηχοί διάλογοι που σπάνια επηρεάζουν την ιστορία – και όχι μόνο την ιστορία γενικότερα, αλλά ούτε καν το “επόμενο συμβάν” δεν θα αλλάξει. (inb4 the dwarf-arena-choices, για αυτό είπα “σπάνια επηρεάζουν” αντί για “δεν επηρεάζουν καθόλου”). Ακόμα και οι διάλογοι για να “ρίξεις” γκόμενα δεν έχουν νόημα, είναι εύκολο να δεις το τι “πρέπει” να πεις και εύκολο να καταλάβεις σε ποιον “θα αρέσει”.
    -Ρηχά quest, ακόμα και εκεί που φαίνεται ότι υπάρχει “μυστήριο” το λύνεις πανεύκολα (το “άδειο” χωριό αν θυμάστε).

    Γενικά δεν το θεωρώ πιο RPG από το Icewind Dale. Θα κάνεις τα ίδια πράγματα σε κάθε playthrough, απλά επιλέγεις τη σειρά που θα τα κάνεις.

  4. Εστω, ακόμα και αν το βάλεις στο ίδιο καλάθι με το Icewind Dale, το Dragon Age: Origins είναι μια χαρά παιχνίδι και όσο πρέπει διασκεδαστικό. ΟΚ, δεν φτάνει τις πρόσφατες παραγωγές (Divinity, Wasteland 2), αλλά την εποχή που βγήκε ήταν ίσως το μοναδικό κλασικό RPG που άξιζε το κόπο. Και ίσως το τελευταίο της Bioware που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι.

  5. Αμάν ρε σταματημένε με την αντιπάθεια σου για το Icewind Dale! Σαν την ομώνυμη λογοτεχνική σειρά, είναι απλοϊκό, με έμφαση στις μάχες, σε σχέση με τα Baldur’s Gate. Τι πάει να πει δεν είναι RPG; Πρέπει να έχει σενάριο αρχαίας τραγωδίας για να είναι RPG; Έχει ένα διεκπεραιωτικό σενάριο, ΟΚ. Πριν την late 90s άνοιξη των CRPGs, τα περισσότερα έτσι ήταν. Δες το σαν ωδή προς τα παλιά καλή εποχή, που έμπαινες στο μπουντρούμι, έσφαζες, λεηλατούσες, πήγαινες στο inn, πούλαγες, έπαιζες το γιατρό με την σέξι μάγισσα του party, και τούμπαλιν.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL