LATEST NEWS

Duke Grabowski: το νέο adventure του Bill Tyler

Ο γνωστός για τις… ημιτελείς προσπάθειες του, Bill Tyler (όπως το εδώ και χρόνια ανολοκλήρωτο A Vampyre Story), ανακοίνωσε τη πρόθεσή του να κυκλοφορήσει ένα νέο point ‘n’ click adventure ονόματι Duke Grabowski: Mighty Swashbackler τον Οκτώβρη του 2015, κάτω από τη στέγη της εταιρίας Venture Moon Industries. Φυσικά, για να πράξει κάτι τέτοιο, ζητά τον οβολό σας μέσω του Kickstarter, όπου το παιχνίδι καλείται να καλύψει το ποσό των 40.000$ μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2014. Προς το παρόν, η καμπάνια δείχνει να κυλάει καλά, καθώς τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ήδη έχει μαζέψει περίπου 8.500$, δύο μέρες μετά την έναρξή της.

Οσον αφορά το παιχνίδι, το Duke Grabowski: Mighty Swashbackler θα είναι ένα πειρατικό 2,5 adventure, όπου ελέγχουμε τον ομώνυμο “βάρβαρο” ήρωα, ο οποίος μια μέρα αποφασίζει ότι θέλει να αλλάξει χαρακτήρα και να γίνει ένας… γλυκούλης και ευγενικός καπετάνιος. Προκειμένου να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς τρεις σκληρές δοκιμασίες, ούτως ώστε να πείσει το πλήρωμά του ότι είναι άξιος να φέρει τον τίτλο του captain. Χμ, σαν κάτι να μου θυμίζει αυτό…

Σε κάθε περίπτωση, παρ’ όλες τις σαφείς “επιρροές” του (για να το θέσουμε ευγενικά) από το Monkey Island, καθώς και από το μετριότατο Ghost Pirates of Vooju Island, το Duke Grabowski δείχνει ενδιαφέρον για τους λάτρεις των παραδοσιακών adventures και αν “ψήνεστε” να το στηρίξετε, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Ελπίζουμε μόνο αυτή τη φορά ο Bill Tyler να τηρήσει το λόγο του και να κυκλοφορήσει το παιχνίδι κανονικά…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL