LATEST NEWS

Προβλήματα για το End of Nations

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την εταιρία που έχει αναλάβει τη δημιουργία του End of Nations. Το φιλόδοξο online RTS βρίσκεται υπο την αιγίδα της Petroglyph η οποία όμως αναγκάστηκε πρόσφατα να απολύσει 30 άτομα και να καθυστερήσει για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα την έναρξη της open beta. Πολύ άσχημα νέα για ένα παιχνίδι που είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των RTS fans με την υπόσχεση για real-time μάχες σε πρωτοφανή κλίμακα για strategy game.

H εταιρία από την πλευρά της δικαιολόγησε την καθυστέρηση έναρξης της beta εξηγώντας οτι αρκετά από τα core features του παιχνιδιού χρειάζονται βελτίωση και σαφώς περισσότερο polish, απέφυγε όμως να σχολιάσει τις αιτίες πίσω από την απώλεια των τριάντα θέσεων εργασίας. Ας ελπίσουμε τα όποια προβλήματα να είναι παροδικά, γιατί θα είναι πραγματικά κρίμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ ένα τόσο ενδιαφέρον παιχνίδι. 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL