LATEST NEWS

To FIFA 15… εκσυγχρονίζεται στο PC

Αρκετά είχε τραβήξει το κακόγουστο αστείο της EA Sports με την PC έκδοση του FIFA τα τελευταία χρόνια. Τη μία το παιχνίδι ήταν απαράδεκτο, την άλλη χρησιμοποιούσε την engine του προηγούμενου έτους, δανεισμένη από τις console versions, κάπου η κατάσταση είχε αρχίσει να γίνεται εκνευριστική.

Ευτυχώς οι ιθύνοντες της εταιρείας φαίνεται να κατάλαβαν επιτέλους ότι η συνταγή είναι πέρα για πέρα λανθασμένη κι ως εκ τούτου η 2015 PC version του παιχνιδιού θα στηρίζεται στην ίδια ακριβώς game engine που θα χρησιμοποιούν και οι “next gen” console εκδόσεις.

Η παραπάνω είδηση γνωστοποιήθηκε συνοδεία της… υποψίας teaser trailer που μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL