LATEST NEWS

Εισβολή Final Fantasy στο Steam

Η Square Enix, μετά από μια μακρόχρονη απουσία της “κανονικής” σειράς Final Fantasy στα PC μας, επιστρέφει δριμύτερη με μια σειρά από ports που ουδείς περίμενε ότι θα εμφανίζονταν τελικά στις οθόνες μας. 

Η αρχή έγινε πριν από λίγους μήνες με το Final Fantasy III, συνεχίστηκε με την προ ημερών ελαφρώς απρόσμενη εμφάνιση του Final Fantasy IV στο Steam, ενώ ολοκληρώνεται με την ακόμα πιο απρόσμενη κυκλοφορία του Final Fantasy XIII στις 9 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

Το Final Fantasy XIII PC λοιπόν είναι γεγονός, θα κοστίζει μόλις 12,99€ (υπάρχει και έκπτωση 10% για όσους το προπαραγγείλουν), ενώ οι δυο συνέχειες του, Final Fantasy XIII-2 και Final Fantasy XIII: Lightning Returns αναμένονται εξίσου να εμφανιστούν κάπου μέσα στην επόμενη χρονιά.

JRPG fans…rejoice!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

5 Comments

  1. Ηθελα να το παιξω πολυ αυτο το παιχνιδι παρολο που λενε πως δεν ειναι και τοσο καλο, επιτελους! Kαι δεν χρειαζεται να αγορασω κονσολα XD
    Η τιμη πιστευω πως ειναι ακριβως οτι πρεπει, ισως το τιμησω ακομα και day 1. Αντε να ανακοινωσουν και το FF XV!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL