LATEST NEWS
Trending

Πρώτο επίσημο gameplay trailer για το S.T.A.L.K.E.R. 2

It's been 84 years...

Στα πλαίσια της σημερινής Xbox & Bethesda Games Showcase, ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Microsoft ήταν δίχως αμφιβολία η παρουσίαση του S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, όπως θα είναι η πλήρης ονομασία του. Στο χορταστικό gameplay βίντεο είδαμε μεταξύ άλλων, mutants, anomalies, αψιμαχίες μεταξύ των stalkers και την μουντή, υποβλητική ατμόσφαιρα για την οποία φημίζεται η σειρά των Ουκρανών της GSC Game World. Επιπλέον, μάθαμε μέσα από το trailer αυτό την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου post-apocalyptic τίτλου και αυτή είναι η 28η Απριλίου του 2022.

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

7 Comments

  1. Τα γραφικά είναι πολύ εντυπωσιακά, περιμένω μόνο να δω αν μπορούν να πετύχουν ξανά την ίδια ατμόσφαιρα για να ενθουσιαστώ. Το πρώτο Stalker ήταν απλά ασυναγώνιστο σε αυτό τον τομέα. Ελπίζω οι developers να αποφύγουν τον πειρασμό να το κάνουν πιο “cinematic”.

  2. [QUOTE=”nitro912gr, post: 573159, member: 102594″]
    cinematic εννοείς να προσθέσουν όλες αυτές τις σαχλαμάρες που ο κόσμος της φωτογραφίας και του σινεμά πασχίζει χρόνια να αφαιρέσει, όπως chromatic aberration, film grain και bloom? :unsure:
    [/QUOTE]

    Όχι τόσο στο εικαστικό κομμάτι όσο στο gameplay. Το μεγαλείο του Stalker ήταν ότι το παιχνίδι σού έδινε ένα waypoint κάτι χιλιόμετρα μακριά και οτιδήποτε συνέβαινε στο ενδιάμεσο ήταν εν πολλοίς unscripted, ήταν η αποθέωση του emergent gameplay με τα διάφορα συστήματα του παιχνιδιού να αλληλεπιδρούν συνεχώς μεταξύ τους με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Αντίθετα το Metro 2033 παρουσίαζε την ιστορία του κινηματογραφικά, με cutscenes και scripted action scenes και events. Εγώ θέλω το πρώτο, και γενικά αλλά σαφώς και ειδικά για το Stalker.

  3. Την ατμόσφαιρα δείχνουν να την πιάνουν.
    Αλλά το οι σκηνές shooting με προσγειωσαν απότομα. Δεν γίνεται να μπαίνεις σε πέντε άτομα και να μην φας ούτε μία.

    Στο πρώτο αν δεν προσεχες σε τρώγανε και με το Makarov. Επίσης μεγάλο φάουλ να παίξουν με χειριστήριο.

  4. [QUOTE=”bald_killer_clone, post: 573677, member: 103348″]
    Την ατμόσφαιρα δείχνουν να την πιάνουν.
    Αλλά το οι σκηνές shooting με προσγειωσαν απότομα. Δεν γίνεται να μπαίνεις σε πέντε άτομα και να μην φας ούτε μία.

    Στο πρώτο αν δεν προσεχες σε τρώγανε και με το Makarov. Επίσης μεγάλο φάουλ να παίξουν με χειριστήριο.
    [/QUOTE]

    Η δυσκολία και το χειριστήριο φαντάζομαι πως είναι για τους σκοπούς της παρουσίασης, η δυσκολία για το θέαμα και το χειριστήριο επειδή το mouse κινείται πολύ πιο γρήγορα και δεν είναι κατάλληλο για να δεις τα γραφικά αργά αργά. Ελπίζω πως στο κανονικό παιχνίδι θα είναι δυνατό το survival στοιχείο και δεν θα το κάνουν Call of Duty.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL