LATEST NEWS

Η Valve δε θα αναπτύξει SteamOS exclusive games

Η σχετική παραφιλολογία έλαβε τέλος. Όπως ο ίδιος ο Newell δήλωσε, στα πλαίσια των απαντήσεων που έδωσε μέσω του Reddit AMA στους απανταχού fans της εταιρείας, η Valve δε σκοπεύει να δημιουργήσει παιχνίδια που θα τρέχουν αποκλειστικά μέσω του SteamOS.

Συνεπώς, όσοι είχαν πλέξει το σενάριο περί Half Life 3 που θα έτρεχε μόνο στο native λειτουργικό των Steam machines, αποδεικνύονται λανθασμένοι. Για το οποίο Half Life 3 ο Newell δεν έκανε καμία νέα δήλωση, χωρίς πάντως και να αρνηθεί το οτιδήποτε, αν σημαίνει κάτι αυτό.

Κατά τα άλλα, αναφέρθηκε στην Source 2 engine και στη δουλειά που γίνεται για να είναι αυτή συμβατή με το Occulus Rift. Αν και δεν υπήρξε κάποιο σπουδαίο νέο λοιπόν απ’ όσα είπε ο επικεφαλής της Valve, κατέστη σαφές ότι ένα (ακόμη;) θεωρητικό επιχείρημα υπέρ των Steam machines πήγε περίπατο…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL