LATEST NEWS

Πρώτο Gameplay Video από το Outcast Reboot

Αν δεν το έχετε ήδη αντιληφθεί, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου “τρέχει” μία Kickstarter καμπάνια για ένα HD remake ενός από τους πιο ενδιαφέροντες (και μπροστά από την εποχή τους) open-world τίτλους ονόματι Outcast

Μέχρι τώρα δεν είχαμε δει παρά μόνο μερικά screenshots από τη δουλειά της Fresh3D Inc, της προγραμματιστικής ομάδας που έχει αναλάβει να εκσυγχρονίσει έναν τίτλο 15ετίας, η οποία αποφάσισε πρόσφατα να δημοσιοποιήσει ένα WIP gameplay video από το πως θα φαίνεται περίπου το Outcast Reboot HD, όταν και αν με το καλό χρηματοδοτηθεί.

Προς το παρόν απομένουν 13 ημέρες μέχρι τη λήξη της καμπάνιας και δεν έχει φθάσει ούτε τα μισά του στόχου των 600.000$, αλλά η Fresh3D ευελπιστεί ότι με το video αυτό, θα δώσει την ώθηση σε περισσότερο κόσμο να υποστηρίξει τη προσπάθειά της.

Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επισκεφθείτε το σελίδα τους στο Kickstarter εδώ και να επιληφθείτε επί του θέματος.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

3 Comments

  1. Ε, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι developers χρησιμοποιούσαν μηχανές με πολύγωνα αντί για voxels, είναι λογικό να έδινε εντελώς διαφορετική αίσθηση το παιχνίδι. Τώρα γνωρίζουμε αν θα δουλέψουν πάλι με voxels;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL