LATEST NEWS

[UPDATED] Ultimate Edition για το Gears of War

Update: Σύμφωνα με τον Phil Spencer της Microsoft, το παιχνίδι αναμένεται να μας έρθει μέσα στους πρώτους μήνες του 2016, παρέα με το reboot του Killer Instinct.

Αρχική είδηση 17/06/015: Μία απ’ τις πολυάριθμες ανακοινώσεις της E3 2015 αφορούσε στη remastered version του “Gears of War”, του παιχνιδιού που αναπτύχθηκε από το studio The Coalition και κυκλοφόρησε απ’ την Microsoft. Μπορεί να μην είδαμε καμία από τις μέχρι στιγμής συνέχειες του franchise σε PC, η remastered version όμως θα είναι σύντομα διαθέσιμη και για εμάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ultimate Edition θα ενσωματώνει στοιχεία απ’ το gameplay του GOW 3, ενώ θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση και DX12. Σε σχετική ερώτηση που υπεβλήθη στον Rod Ferguson, επικεφαλή της ομάδας σχεδιασμού της διάσημης σειράς, δεν υπήρξε ξεκάθαρα θετική ή αρνητική απάντηση για το αν μπορούμε να περιμένουμε την άφιξη και του Gears of War 4 σε PC.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. Φαντάζομαι θα κυκλοφορήσουν το συγκεκριμένο “πιλοτικά” και αν έχει ανταπόκριση, θα βγάλουν και τα υπόλοιπα. Θυμάμαι είχα εντυπωσιαστεί πολύ από τα γραφικά και τη “Βαβαβούμ” φάση του πρώτου παιχνιδιού όταν είχε κυκλοφορήσει, αλλά η πλήρης έλλειψη ουσίας/αξιόλογου στόρι, με ώθησαν να το εγκαταλείψω κάπου στα μισά.

    Χαίρομαι πάντα όμως όταν βλέπω περισσότερες κυκλοφορίες να απλώνονται στην Ιερή, Μητέρα Πλατφόρμα!

  2. Να σου πω την αλήθεια, έχω χάσει εδώ και καιρό το πρωτότυπο δισκάκι (με το κουτί – έχω ξεχάσει σε ποιον το έδωσα), αλλά θυμάμαι ότι τη τελευταία φορά που δοκίμασα να το παίξω, δε λειτουργούσε. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δεν θα συμπεριλαμβάνει το GFWL, αυτομάτως όλα γίνονται καλύτερα 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL