LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Στα πλαίσια της παρουσίασής της στην E3 η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό video. Το παιχνίδι εξελίσσεται σε ένα open world σκηνικό ενώ υπάρχει και η επιλογή για μέχρι τετραπλό co-op. Έντονο ενδιαφέρον προκαλεί και η ύπαρξη δυνατότητας για διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στις αποστολές, τόσο stealth όσο και loud. Στον player που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τη δράση με τον παίκτη και την ομάδα του να κάνουν επιδρομή σε ένα εργοστάσιο παραγωγής κόκας.

rikimaru

Gamer από τις αρχές του '90 σε φορητά και κονσόλες, είχε την πρώτη του επαφή με τους υπολογιστές στα μέσα της ίδια δεκαετίας. Σε όλη αυτή την πορεία έχει καταπιαστεί με αρκετές κατηγορίες παιχνιδιών χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ενώ όταν δεν βρισκόταν μπροστά από μία οθόνη συνήθως έσκαγε την "σπυριάρα" στο τσιμέντο ή στο παρκέ. Τα τελευταία 2 χρόνια εκτός από το να παίζει απλά με τα games, γράφει και για αυτά ενώ παράλληλα απολαμβάνει και την άνθιση της indie σκηνής.

One Comment

  1. Ενώ ουδέποτε μου έκανε την παραμικρή αίσθηση ο οποιοσδήποτε “Tom Clancy” τίτλος, το trailer αυτό με εντυπωσίασε άγρια.

    Απίστευτη open world δράση, Santa Muerte, ντρόγκια, tactical options…ζουρλάθηκα.

    Διαπιστώνω μάλιστα πως όσο εξελίσσονται τα video games, τόσο περισσότερο τείνουν να εκλείπουν τα μικρότερα, “συγκεκριμένα” είδη και οι μεγάλες κυκλοφορίες ουσιαστικά αποτελούν “υπερ-παιχνίδια” τα οποία έχουν σχεδόν τα πάντα μέσα και φυσικά απαιτούν την αντίστοιχη τεράστια χρονική επένδυση. Αν τώρα είμαι 6-8 μήνες πίσω στο backlog μου, θεωρώ πως σύντομα θα είμαι καμιά διετία πίσω, για πλάκα όμως 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL