LATEST NEWS

Διαγωνισμός: Κερδίστε τέσσερα κλειδιά για το Football Manager 2014

Τα beta keys κληρώθηκαν και πάνε. Το review το διαβάσατε. Πλέον ήρθε η ώρα να σας χαρίσουμε τέσσερα (4) Steam κλειδιά για τη πλήρη έκδοση του Football Manager 2014, προσφορά της Zegetron!

Οι όροι συμμετοχής είναι πολύ απλοί: θα χρειαστεί να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο μέχρι την επόμενη Δευτέρα 11/11/2013 και ώρα 23:59. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου θα ανακοινωθούν μέσω των comments οι τυχεροί, οι οποίοι θα ενημερωθούν μέσω pm για τους κωδικούς τους.

Καλή επιτυχία!

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

81 Comments

  1. Αυτή είναι πραγματικά καλή προσφορά παιδιά ! Μπράβο σας ! Και όχι 1, αλλά 4 κλειδιά για ένα παιχνίδι που έχει τεράστιο κοινό !
    Μη με βάλετε στην κλήρωση. Καλή επιτυχία σε όλους ! Και πάλι μπράβο για την επιλογή !

  2. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω της γνωστής διαδικασίας του random.org και νικητές είναι χρήστες με τα ακόλουθα usernames: Pavlos1908, Burned One, Lucky Shamrock και 0AGAN. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω private message για τους κωδικούς τους. Συγχαρητήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL