LATEST NEWS

Επιτέλους GTA V σε PC

Η φημολογία περί ύπαρξης της PC έκδοσης του GTA V υπήρχε εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Η Rockstar Games αρνιόταν πεισματικά να αποκαλύψει τα σχέδια της μέχρι χθες, όπου επιτέλους ανακοινώθηκε ότι το GTA V θα κυκλοφορήσει και για τους υπολογιστές μας φέτος το φθινόπωρο.

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπήρξε, αλλά λογικά δε θα καθυστερήσει πολύ. Τουλάχιστον γνωρίζουμε πλέον επίσημα ότι είναι προ των πυλών:

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

15 Comments

  1. Να πω την μαύρη αλήθεια, ξεκίνησα GTA Vice City, και GTA San Andreas, και τα παράτησα, λόγω αλλοπρόσαλλου και ξεκούδουνου επιπέδου δυσκολίας (“Right Side of The Tracks” Anyone?). Και να φανταστεί κανείς, ότι παίζω open world games από την εποχή του θρυλικού “Midwinter” (το οποίο και έχω τερματίσει 🙂 ) . Ελπίζω το και το GTA IV, που το έχω στην άκρη, και το GTA V, που θα το αγοράσω σε GoG sale (γιατί είμαι και retro gamer :p), να είναι πιο νορμάλ.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL