LATEST NEWS

H Ιρανική iNK Stories απαντά στο επαίσχυντο διάταγμα του Trump

H iNKStories που μας έδωσε το εξαιρετικό 1979 Revolution: Black Friday δήλωσε πως θα δωρίσει τα κέρδη από τις πωλήσεις του 1979 Revolution στην ACLU (American Civil Liberties Union) ως ένδειξη διαμαρτυρίας ως προς το αντι-συνταγματικό διάταγμα του Αμερικανού προέδρου, Donald Trump. Ο ιθύνων νους του studio, ο Ιρανός Ναβίντ Κονσαρί, δήλωσε :

“Πρόκειται για μια βαθιά προσωπική κίνηση καθώς η οικογένειά μου έλαβε την σκληρή απόφαση να φύγει από το Ιράν μετά την επανάσταση και να μεταναστεύσει στην Δύση, τη γη της ενσωμάτωσης. Σήμερα, νιώθω πως ξαναζω την ίδια ιστορία. Αν και είναι εύκολο να παραλύσει κανείς από τον πόνο και την απελπισία, πιστεύω πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι υποχρέωσή μας να ενωθούμε και να κλιμακώσουμε την αντίστασή μας. Η σιωπή δεν είναι επιλογή – και γι’αυτό συγχαίρω τα μέλη της κοινότητάς μας που αναλαμβάνουν δράση και ελπίζω πως σύντομα και άλλοι publishers και developers θα ενώσουν τις φωνές τους με την δική μας σε αυτό το νευραλγικής σημασίας κίνημα -τη συσπείρωση ανθρώπων ανεξαρτήτως θρησκευτικής, εθνικής ή φυλετικής ταυτότητας προκειμένου διαμαρτυρόμενων  κατά της απαγόρευσης- και να σταθούν στο πλευρό του ίδιου του ανθρωπισμού, διακηρύσσοντας πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι σωστό. Να έχουν το θάρρος να υψώσουν ανάστημα απέναντι στην αδικία.”

Τέτοιες κινήσεις μας κάνουν περήφανους που είμαστε μέλη της κοινότητας. Πολλά συγχαρητήρια στην iNKStories και είθε, σε αυτούς, τους σκοτεινότερους των καιρών, να ακολουθήσουν και άλλα studios το παράδειγμά της. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL