LATEST NEWS

Βρίσκεται σε Alpha Φάση το Hellblade: Senua’s Sacrifice

Σύμφωνα με το τελευταίο Development Diary της Ninja Studio (DmC: Devil May Cry) το Hellblade: Senua’s Sacrifice μόλις έφτασε σε Alpha Φάση. Αυτό επί της ουσίας μεταφράζεται πως για πρώτη φορά ολόκληρο το παιχνίδι είναι playable από την αρχή ως το τέλος, ωστόσο απέχει αρκετά από το ολοκληρωμένο προϊόν και απαιτείται πολύ δουλειά ακόμα.

Έχουν γυριστεί όλες οι story σκηνές που χρησιμοποιούν motion capture και έχουν ηχογραφηθεί όλα τα voiceovers . Όλοι οι gameplay μηχανισμοί βρίσκονται στο παιχνίδι και ραφινάρονται. To σύστημα μάχης είναι ολοκληρωμένο και βρίσκεται υπό ενδελεχή play testing, ενώ οι διάφορες “puzzle experiences” που βασίζονται στην εκμάθηση της ψύχωσης είναι έτοιμες για το τελικό στάδιο art polishing. Τέλος το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής είναι ολοκληρωμένο.

Η εταιρία τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο στάδιο που δεν είναι άλλο από τη Beta. Εκεί θα εστιάσουν στην εμπειρία του παίκτη εξετάζοντας στο παιχνίδι βήμα βήμα.

Προχωράει λοιπόν η ανάπτυξη του τίτλου, οποίος αποκτά σιγά σιγά την τελική του μορφή. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει το 2016 σε PC και PS4 προτού πάρει παράταση για το αόριστο 2017.

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL