LATEST NEWS

UPDATED: Νέο Kickstarter από την Double Fine

Μετά την ανέλπιστη και τεράστια επιτυχία του Broken Age, άλλο ένα “παιδί” της Double Fine, ο Brad Muir (Iron Brigade) στρέφεται στη δημοφιλή πλατφόρμα χρηματοδότησης, με το Massive Chalice, ένα “tactical fantasy strategy” παιχνίδι, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, συνδυάζει χαρακτηριστικά των XCOM (Ναύαρχε, συγκρατήσου) και Final Fantasy Tactics. 

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι πως σαν παίκτες θα ελέγχουμε ολόκληρη τη γενιά κάθε ήρωα και θα πρέπει να διαλέξουμε αν επιθυμούμε κάποιος ήρωας να μείνει στο πεδίο της μάχης μέχρι τα βαθιά γεράματα ή αν θα τον “αποσύρουμε” ώστε να κάνει γερούς απογόνους που θα κρατήσουν τη δυναστεία μας στα βάθη των αιώνων.

Κάτι σε 7 Grand Steps δηλαδή, αλλά με περισσότερες σφαγές.

Η ιδέα έχει ένα ενδιαφέρον, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζουμε εάν θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις 725.000$ που ζητά, καθώς, καλό και άγιο το Iron Brigade, αλλά σίγουρα το όνομα του Muir δεν “βαραίνει” τόσο όσο εκείνο του αφεντικού του.

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ. 

 

Update: Δεν πρόλαβε να κλείσει μία εβδομάδα, και το project έχει ήδη ξεπεράσει το αρχικό ποσό χρηματοδότησης των 725.000$. Με άλλες 22 ημέρες να απομένουν, το μόνο που μένει είναι να δούμε κατά πόσο θα ξεπεράσει το στόχο του και ποια θα είναι τα stretch goals που θα τεθούν.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

5 Comments

  1. Α,αυτοί πρέπει να πατώσουν για να βάλουν μυαλό.Κάτσε ρε άνθρωπα,βγάλε πρώτα το πρώτο KS σου,δες πως θα πάει και πράττεις ανάλογα (αν και δε δικαιολογείται δεύτερο KS,γιατί είτε θα έχεις πατώσει ή θα είσαι σε θέση να χρηματοδοτηθείς μόνος σου,άντε να ζητήσεις ένα μικρό ποσό).

  2. Δεν νομίζω πως τελικά τείθετε θέμα επιτυχίας, όλα δείχνουν πως αύριο κίολας θα έχουν μαζευτεί τα φράγκα. Άβυσσος η ψυχή των gamers. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω δει πιο ενδιαφέροντα projects να μη καταφέρνουν να μαζέψουν πολύ λιγότερα χρήματα, ή να τα καταφέρνουν στο τσακ.

  3. Έλα μου ντε, και καλά ο Σάφερ ή ο Κρις Τζόουνς που σου λένε “Θα κάνω νέο επεισόδιο στο αγαπημένο σου μπράντ” και γουστέρνεις. Κάτι άγωνστο και θεωρητικό εντελώς (ακόμα και με κάποιου είδους “πλάτες” από πίσω) θα πρέπει να δείξει το απίστευτο gameplay footage για να με εντυπωσιάσει, αλλιώς κάλλιστα θα περιμένω να κυκλοφορήσει κανονικά στη διανομή και ΑΝ είναι καλό, ν’ασχοληθώ μαζί του.

  4. Είχα παίξει το FF Tactics: War of the Lions (απoτελεί remake του original παιχνιδιού του ’98) και χωρίς καμιά υπερβολή, ήταν απλά εκπληκτικό. Όμορφη ιστορία και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, ωραία παρουσίαση και βάθος στις μάχες και στην ανάπτυξη χαρακτήρων. Ως σύνολο πολύ καλύτερο από την πλειοψηφία των main παιχνιδιών της σειράς, διόλου τυχαίο ότι θεωρείται από πολύ κόσμο το καλύτερο FF (κι ας είναι spin-off). Οπότε η συγκεκριμένη αναφορά ανάμεσα στις επιρροές του massive chalice μου κινεί λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον. 😀

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL