LATEST NEWS

Kickstarter για sequel του Inherit the Earth

H Wyrmkeep Entertainment ξεκίνησε καμπάνια Kickstarter για τη δημιουργία του sequel ενός από τα πιο πρωτότυπα και αδικημένα adventures της δεκαετίας του ’90. Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το Inherit the Earth: Quest for the Orb ήταν ένα κλασικό point ‘n’ click adventure που εμφανίστηκε το 1994 και χρησιμοποιούσε τη SCUMM engine της LucasArts, όπου το κύριο στοιχείο που έκανε να ξεχωρίζει ήταν ότι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού ήταν…ζώα, καθώς οι άνθρωποι είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς (;) από τον πλανήτη. Το παιχνίδι ήταν συμπαθέστατο, μεγάλο σε διάρκεια, περιείχε αρκετά έξυπνους γρίφους και καλογραμμένο σενάριο, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστό, παρ’ όλο που κυκλοφόρησε σε κάθε γνωστή πλατφόρμα της εποχής (PC, Mac, Amiga).

Πίσω από το sequel, το οποίο ζητά 135.000$ για να χρηματοδοτηθεί, βρίσκεται ένας εκ των δημιουργών του πρωτότυπου παιχνιδιού και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site, καθώς και την Kickstarter σελίδα τους.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

2 Comments

  1. Ενδιαφέρον νέο.Δεν ξέρω βέβαια πως θα εξελιχθεί η υπόθεση,δεν ξέρουμε και πολλά ακόμη,αλλά δεν πιστεύω να είναι αρπαχτή.Διότι δεν είναι κανένα game που έχει και ΤΟ τεράστιο όνομα.Πάντως,τα reward tiers δε με ενθουσίασαν κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL