LATEST NEWS

[UPDATED] Επόμενος σταθμός για τo Killer Instinct reboot τα PC

Update: Σύμφωνα με τον Phil Spencer της Microsoft, το παιχνίδι αναμένεται να μας έρθει μέσα στους πρώτους μήνες του 2016, παρέα με το Gears of War: Ultimate Edition.

Αρχική είδηση 17/06/2015: Κάποτε, στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Killer Instinct reboot, πολλοί εύχονταν να το δούμε και σε PC, οι ανακοινώσεις όμως κάνανε λόγο μόνο για το XBOX One και η κατοπινή πραγματικότητα ήρθε να τις επιβεβαιώσει.

Από τότε κυλήσανε περισσότερα από δύο χρόνια και να που ήρθε η ώρα ν’ ανακοινωθεί, διά στόματος Phil Spencer, ότι το reboot της θρυλικού τίτλου της Rare απ’ την Double Helix Games θα κάνει την εμφάνισή του και σε PC, προσφέροντας μάλιστα cross-play δυνατότητα με τους κατόχους του παιχνιδιού σε XBOX One.

Αν και το παιχνίδι δεν έδειξε να είναι ακριβώς αυτό που περίμενε το φανατικό κοινό των δύο πρωτότυπων τίτλων, η έλευσή του δε μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενη. Λεπτομέρειες περί ημερομηνίας κυκλοφορίας δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL