LATEST NEWS

Αγωγή εναντίον Sega/Gearbox για το Colonial Marines!

Τα μπλεξίματα των Sega και Gearbox από το Aliens: Colonial Marines δε φαίνεται να έχουν τελειωμό. Μετά τις κατηγορίες οτι η Gearbox σπατάλησε τα χρήματα που της είχαν δοθεί από τη Sega για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, τώρα έρχεται μια ακόμα ενδιαφέρουσα είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με το site Polygon, πριν από λίγες ημέρες κατατέθηκε αγωγή εναντίον τόσο της Sega όσο και της Gearbox σε δικαστήριο της Καλιφόρνια. Οι δύο εταιρίες κατηγορούνται οτι παραπλάνησαν το κοινό μέσω του demo που είχαν παρουσιάσει στην περυσινή έκθεση E3, το οποίο είναι αλήθεια πως είχε πολύ μικρή σχέση με το πραγματικό ingame αποτέλεσμα. Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι συνηθισμένη η πρακτική της διαφήμισης παιχνιδιών μέσω trailers και screenshots που δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα. Ακολουθεί video του site Videogamer όπου γίνεται σύγκριση μεταξύ του E3 demo και του τελικού παιχνιδιού. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

2 Comments

  1. Προς το videogamer: δεν φτιάχνουν έτσι video comparison, χωρίζουν την οθόνη δεξιά και αριστερά και δεν μπερδεύουν τις ενδείξεις!
    Κι εγώ νόμιζα ότι από το Demo στάδιο μόνο καλύτερο γίνεται το τελικό παιχνίδι, αυτοί κάπου τα μπέρδεψαν. Η αγωγή κατατέθηκε από gamers;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL