LATEST NEWS

Πρώτο trailer για το Lords Of The Fallen, το νέο RPG του Tomasz Gop.

Update: Στα πλαίσια της φετινής Gamescom, έσκασε το πρώτο CGI trailer για τον τίτλο, το οποίο προσωπικά κόβουμε ελαφρώς απογοητευτικό. Θυμίζει ντεμέκ teaser για expansion του World of Warcraft και με ένα όνομα σαν του Gop στο τιμόνι, ανασηκώνουμε το φρύδι γεμάτοι δυσοίωνα προαισθήματα.


Αρχική Είδηση: To όνομα Tomasz Gop δεν χρειάζεται συστάσεις ανάμεσα στους φίλους των RPG’s. Executive producer των δυο παιχνιδιών Witcher, έχει γράψει το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στις σελίδες της gaming ιστορίας.

Οι πιο ψυχάκηδες από εσάς θα είχατε διαβάσει μετά λύπης για την αποχώρησή του από την CD Projekt RED πριν από περίπου ένα χρόνο. Είχε αφήσει υπόννοιες πως θα εργαζόταν σε κάποιο νέο project και πλέον έφτασε η ώρα των αποκαλυπτηρίων. Η Πολωνική City Interactive θα παρουσιάσει επίσημα το Lords of the Fallen, ένα next-gen επικό action RPG στην φετινή Ε3.

Οι πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι κάνουν λόγο για ένα κόσμο που κυβερνάται από ένα τυραννικό και φρικτό Θεό, με τους ανθρώπους να είναι χωρισμένοι ανάμεσα σε πιστούς και απίστους. Ο πρωταγωνιστής μας, Harkyn, ξεκινά ένα επικό ταξίδι ενάντια σε φαινομενικά ανίκητες δυνάμεις. Σύμφωνα με τον Tomasz, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις μάχες εναντίον πραγματικά τεράστιων bosses, αλλά και στις αποφάσεις του παίκτη οι οποίες θα έχουν άμεση και αισθητή επίδραση στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ο τίτλος αναμένεται μέσα στο 2014…πάνω στην ώρα δηλαδή για να κονταροχτυπηθεί με το Witcher 3 και να μας κλείσει όλους στις σπηλιές μας για πάντα.

(Ω ευτυχία, ω χαρμόσυνη ημέρα!)


Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

  1. Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχαν πει οι Πολωνοί ότι έχουν ανάμεσα στις επιρροές του και το Dark Souls, αν καταφέρουν να συνδυάσουν το choice and consequence του Witcher 2 με τη μάχη και την αίσθηση των όπλων του παιχνιδιούν της from software θα τρελάνουν κόσμο λέμε :)…

  2. εμενα με προβληματιζει η τοοοση εμφαση πια που εχει δοθει απ την εταιρεια στους τεραστιους bosses (oφτοπικ/ινσαιντ τζοουκ: α, ρε Μπρουσάρα, τεραστιε… μιλαμε για τον πιο τεραστιο μπος έβερ). ειναι τοσο σημαντικο να ειναι τεραστιοι? δεν ειμαστε 8 χρονων για να εντυπωσιαστουμε απο κατι τετοια. θυμαμαι εκεινο το τεραστιο μπος στο γουιτσερ 2, που μου σπασε τα τετοια για να το περασω και δεν μπορω. εξαλλου τι σημασια εχει το μεγεθος? ο πιο τρομακτικος μπος ολων των εποχων ηταν το κουνελι στους ιπποτες της ελεεινης τραπεζης. κι ηταν τοσο δα απ οτι θυμαμαι.
    ωστοσο το παιγνιδι θα γαμοδέρνει, ειμαι σιγουρος. κεντρικη ευρωπη = εγγυηση για τα αρπιτζιά.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL