LATEST NEWS

Magrunner: Dark Pulse, το νέο παιχνίδι της Focus Home Interactive

H Focus Home Interactive έχει πάρει φόρα για τα καλά τον τελευταίο καιρό. Μετά το Mars: War Logs αλλά και το λίγο παλαιότερο The Testament of Sherlock Holmes, επανέρχεται με το Magrunner: Dark Pulse, το οποίο επίσης αποτελεί δημιουργία της Frogwares, της εταιρείας που μας δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέες περιπέτειες του Sherlock Holmes.

Το Magrunner: Dark Pulse περιγράφεται ως action/reflection παιχνίδι και, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι από το video που ακολουθεί, φέρνει αρκετά στα Portal games. To σενάριό του έχει να κάνει με ορισμένους ταλαντούχους και φιλόδοξους πολίτες στο έτος 2050, που επιλέγονται από την εταιρεία Gruckezber Corporation για να λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξερεύνησης του διαστήματος, ονόματι Magtech.

Άπαντες είναι εξοπλισμένοι με το ειδικό γάντι που ενσωματώνει την τεχνολογία της εταιρείας Gruckezber και καλούνται να βρουν το δρόμο τους μέσα από έναν λαβύρινθο δωματίων, φορτίζοντας μαγνητικά διάφορα αντικείμενα και έλκοντας ή απωθώντας τα. Ένας σεισμός όμως, ο οποίος θα διαταράξει το πρόγραμμα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσαν ως ευκαιρία ζωής, σύντομα θα αποδειχθεί ένα τεράστιος εφιάλτης.

Οι επιρροές από τα Portal games είναι περισσότερο από εμφανείς, αλλά αυτό δε στερεί κάτι από το ενδιαφέρον που δείχνει να παρουσιάζει το εν λόγω παιχνίδι, που αναμένεται να μας έρθει στο προσεχές διάστημα. Εσείς τι λέτε;

 

ruckezber CorporationGruckezber Corporation

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL