LATEST NEWS

Mass Effect 3: Citadel.

Στις 5 Μαρτίου κυκλοφορεί το Citadel, το τελευταίο single player DLC για το Mass Effect 3. Η δράση τοποθετείται στη Citadel, όπου μια φοβερή συνομωσία απειλεί τον Commander Shepard και είναι δική μας δουλειά να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο και να καθαρίσουμε το όνομά μας.

Ελπιδοφόρο είναι το γεγονός πως η Bioware, μετά το άνοστο Omega και το χλιαρό Leviathan επαναφέρει σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας μας από τα ME 1 & 2, με τους Urdnot Wrex και Miranda να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα του Citadel, εάν φυσικά επιβίωσαν στο playthrough σας. Με χαρακτήρα εορταστικού encore, το παιχνίδι προσθέτει μια combat arena στη Citadel, ένα καζίνο (γιούπιτι γιο, γιούπιτι για) και ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο διαμέρισμα για το Shepard μας στη Citadel. 

Προχωρόντας ένα τρομακτικό fanfic βήμα παραπέρα, θα υπάρχει δυνατότητα για συνέχεια πολλών εκ των ρομάντζων που ξεκινήσατε σε προηγούμενα παιχνίδια. Ήτει, η Bioware ενέδωσε στο forum της, το Τέλος του Σύμπαντος είναι κοντά. 

Το DLC θα διατίθεται από το Origin και αναμένεται να κοστίζει 1200 Βιοware Points (γύρω στα 12-14 Ευρώ δηλαδή). Αν και μετά την ψυχρολουσία του Omega είμαστε επιφυλακτικοί, έχω μια υποψία πως το Citadel μπορεί να βγει και σωστό.

Τέλος, στις 26 Φεβρουαρίου, κυκλοφορεί το δωρεάν multiplayer DLC Reckoning, που προσθέτει αρκετούς ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες, για όσους από εσάς ασχολούνται ακόμη με το -παραδόξως εξαιρετικό- multiplayer κομμάτι του τίτλου. 

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

2 Comments

  1. Δεκτό και σεβαστό 🙂

    Προσωπικά ξενέρωσα γιατί από τα τρέηλερ περίμενα κάτι πολύ πιο involved και Mass Efect-ικό και στην ουσία πήρα ένα παρατεταμένο combat sequence με δυο τρεις άκυρες ατάκες στο ενδιάμεσο. Μόνο ο κακός μέτραγε κι αυτός εμφανιζόταν 5 λεπτά το πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL