LATEST NEWS

Mirror’s Edge 2 στα σκαριά!

Αν και τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, η εμφάνιση και μόνο της support σελίδας του παιχνιδιού στο επίσημο site της EA (κατέβηκε εντός πενταλέπτου, προφανώς κάποια δοκιμή γλίστρησε προς τα έξω) διαμηνύει πως το πολυπόθητο sequel αποτελεί πραγματικότητα.

Παράλληλα, οργιάζουν οι φήμες πως το στούντιο DICE ασχολείται με την ανάπτυξη του τίτλου, καθώς άπειρα βιογραφικά στο LinkedIn αλλά και posts στο Reddit, επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του.

Είστε έτοιμοι για τη δεύτερη βόλτα της Faith;

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

5 Comments

  1. Αν και έπαιξα πολύ αργά (στην κλασσική 2.5Ε έκπτωση του Στήμ) το Mirror’s Edge, μπορώ να πω ότι και εμένα τελικά μου άρεσε πολύ η φάση. Κάτι τα χρώματα, κάτι το παρκούρ σε πρώτο πρόσωπο…μπορεί από στόρι να μην έλεγε τίποτε ιδιαίτερο, αλλά είχε αναντίρρητη και φοβερή ατμόσφαιρα!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL