LATEST NEWS

Ποιος, ποιος, ποιος, ο Molyneux o θεός!

Η… ιδιαίτερη προσωπικότητα που ονομάζεται Peter Molyneux επιστρέφει μετά από καιρό στην ανάπτυξη ενός κλασικού PC game, αναζητώντας τη στήριξη του κοινού για να πραγματοποιήσει το όραμά του. Η καμπάνια χρηματοδότησης έχει ήδη ξεκινήσει για το επονομαζόμενο “Project Godus” και ο κόσμος φαίνεται να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του αναμφίβολα χαρισματικού Peter. Αν το παιχνίδι καταφέρει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό των 450.000 λιρών Αγγλίας, οι παίκτες θα απολαύσουν ένα τίτλο που θα συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από Populous, Dungeon Keeper και Black & White! Γουάου.

Το πρόβλημα, όπως θα φαντάζεται οποιοσδήποτε γνωρίζει το παρελθόν του Molyneux, έγκειται στην ενοχλητική του συνήθεια να υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα και στο τέλος να πραγματοποιεί ελάχιστες από τις υποσχέσεις του. Αν ανασύρουμε κάποιες από τις κατά καιρούς δηλώσεις του και τις συγκρίνουμε με το τελικό προϊόν που παρουσίασε, οι επιστήμονες θα αρχίσουν άμεσα να ερευνούν πώς γίνεται να έχουμε άνθρωπο με σώμα Άγγλου game designer και ψυχή Έλληνα πολιτικού. Ο Molyneux αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να απολογηθεί σε κάποιο κουστουμάτο στέλεχος εταιρίας σε περίπτωση αποτυχίας. Θα έχει προδώσει τις προσδοκίες απλών παικτών που του εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους. Ας ελπίσουμε ότι το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει σοβαρό και προσγειωμένο.

rikimaru

Gamer από τις αρχές του '90 σε φορητά και κονσόλες, είχε την πρώτη του επαφή με τους υπολογιστές στα μέσα της ίδια δεκαετίας. Σε όλη αυτή την πορεία έχει καταπιαστεί με αρκετές κατηγορίες παιχνιδιών χωρίς να μπορεί να ξεχωρίσει κάποια ενώ όταν δεν βρισκόταν μπροστά από μία οθόνη συνήθως έσκαγε την "σπυριάρα" στο τσιμέντο ή στο παρκέ. Τα τελευταία 2 χρόνια εκτός από το να παίζει απλά με τα games, γράφει και για αυτά ενώ παράλληλα απολαμβάνει και την άνθιση της indie σκηνής.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL