LATEST NEWS

Η… εκδίκηση του Need for Speed

Μετά από ένα ακόμα reboot ενός εκ των αρχαιότερων franchises της EA, του αξιοπρεπέστατου Need for Speed, το επόμενο επεισόδιο από τα “χεράκια” της Ghost Games είναι γεγονός. Το Need for Speed: Payback, όπως θα τιτλοφορείται, δείχνει να δανείζεται πολλά στοιχεία από τις ταινίες Fast and Furious, καθώς θα είναι αρκετά κινηματογραφικό, ενώ θα υπάρχει κανονικό σενάριο με αρχή, μέση και τέλος, δίνοντας έτσι έμφαση και στο single player κομμάτι του τίτλου.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα μας δώσει τον έλεγχο τριών χαρακτήρων, οι οποίοι πολεμούν για λόγους εκδίκησης ενάντια σε ένα πανίσχυρο καρτέλ ονόματι The House, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του παντού (στο τζόγο, στο οργανωμένο έγκλημα, ακόμα και στο νόμο). Φυσικά, το Payback θα είναι και αυτό open-world, με κάμποσες δραστηριότητες να γεμίζουν το χάρτη (από racing μέχρι heist missions), ενώ η άρση της αναγκαιότητας του always online μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το Need for Speed: Payback αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2017, ενώ περισσότερες αποκαλύψεις θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL