LATEST NEWS

Βόμβα! Νέο Baldur’s Gate στα σκαριά!

Πολύ σημαντική είδηση για τους πολυάριθμους φίλους της σειράς. Όπως ανακοίνωσε προ ολίγου η Beamdog, ένα νέο μέλος της Baldur’s Gate οικογένειας είναι υπό ανάπτυξη. Το παιχνίδι αυτό θα τοποθετείται μεταξύ των BG1 και BG2, γεφυρώνοντας το σχετικό κενό των Enhanced editions αυτών. Θα είναι δηλαδή κάτι σαν… Baldur’s Gate 1.5!

Όπως ξεκαθάρισε και η Beamdog, δεν θα πρόκειται για το Baldur’s Gate 3, για το οποίο κατέστησε επίσης σαφές ότι δεν είναι επ’ ουδενί σε στάδιο σχεδιασμού. Η μόνη πληροφορία που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι η μηχανή που θα χρησιμοποιείται θα είναι η Infinity Engine. Περισσότερες λεπτομέρεις και νέα αναμένονται την άνοιξη. Σας άνοιξε την όρεξη η είδηση;

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL