LATEST NEWS

Νέο HD project για το Resident Evil 4


Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Warning: Undefined array key "host" in /home/admin/web/ragequit.gr/public_html/wp-content/plugins/jannah-optimization/inc/lazyload.php on line 165

Δεν είναι το πλέον συνηθισμένο σενάριο να βλέπουμε να κυκλοφορεί επίσημο HD remake για κάποιο παλαιότερο παιχνίδι και λίγο καιρό μετά να μαθαίνουμε ότι κάποιοι modders έχουν με τη σειρά τους ξεκινήσει ένα unofficial HD project για το ίδιο παιχνίδι!

Κι όμως, στην περίπτωση του Resident Evil 4 αυτό ακριβώς συμβαίνει, αφού μετά την Ultimate HD edition, δύο modders ετοιμάζουν τη δική τους εκδοχή για την οπτική ανανέωση του γνωστού τίτλου. Μάλιστα η δουλειά τους δείχνει να επιφέρει ανώτερο αποτέλεσμα σε σχέση μ’ εκείνο που μας προσέφερε προ ενός χρόνου η Capcom. Μία γεύση αυτής μπορείτε να πάρετε απ’ τα screenshots και το video που ακολουθούν.

RE4 HD News pic1

 

RE4 HD News pic2

 

 

Μένει λοιπόν να δούμε αν και πώς θ’ αντιδράσει η Ιαπωνική εταιρεία-δημιουργός της σειράς…

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

4 Comments

  1. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο τύποι που το φτιάχνουνε, βασίζονται στην HD έκδοση. Αν έχει αφήσει τόσο χάλια υφές σε επανέκδοση υψηλής ευκρίνειας η Capcom, ο Admiral ήταν επιεικής όταν μίλαγε για τσαπατσουλιές στα γραφικά.

  2. Η ιστορία του Resident Evil 4 είναι αρκετά περίεργη.. Πρώτα κυκλοφόρησε όπως όπως από την Capcom με χαμηλής ανάλυσης textures. Μετά, βγάλανε patch που βελτίωνε αισθητά την κατάσταση.
    Αργότερα, την επίσημη HD έκδοση και τώρα πάμε στην ultimate HD.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL