LATEST NEWS

[UPDATED] Το Ni No Kuni 2 σε PC

UPDATE: Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για τον τίτλο. Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε πως φαίνεται ένα τμήμα του World Map, η περιοχή Cloudcoil Canyon και φυσικά το σύστημα μάχης. Θετικότατο το πρώτο δείγμα! 

 

Αρχική Είδηση: Το Ni No Kuni των θαυματουργών studios Level 5 και Studio Ghibli (Princess Mononoke, Spirited Away κλπ) ήταν ένα από λιγοστά καλά “παραδοσιακά” JRPG του PS3 και μάλιστα επρόκειτο για μια “γερή” αποκλειστικότητα της Sony. Όχι πια.

Το sequel του παιχνιδιού, που φέρει τον υπότιτλο Revenant Kingdom και θα σκάσει μύτη μέσα στο 2017, κατόπιν ανακοίνωσης της Bandai Namco, θα κυκλοφορήσει στη πλατφόρμα του Steam ταυτόχρονα με την έκδοση για το PS4.

Αν κρίνουμε από τη ποιότητα του port του Tales of Berseria της ίδιας εταιρίας, που επίσης κυκλοφορεί αύριο στο Steam και θα διαβάσετε εν καιρώ review του από τον παρόν ιστότοπο, μόνο καλά πράγματα μπορούμε να περιμένουμε από το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom.

JRPG fans, rejoice!

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL