LATEST NEWS

“Αλμυρό” τελικά το Nvidia Shield (Update: Video)

PC games στο μπαλκόνι, στον καναπέ, στο κρεβάτι, ακόμα και στην… τουαλέτα. Αυτό είναι το όραμα που έδωσε το Project Shield της Nvidia όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση CES του περασμένου Ιανουαρίου, κυρίως λόγω της δυνατότητας για ασύρματο PC game streaming από το PC σας απευθείας στη φορητή κονσόλα της αμερικανικής εταιρίας. Πλέον η Nvidia άνοιξε επίσημα την περίοδο προπαραγγελιών μέσω του site της, μόνο όμως για ορισμένες αγορές στις οποίες δεν περιλαμβάνεται ακόμη η Ελλάδα. Η ανακοινωθείσα τιμή θα λέγαμε πως είναι αρκετά… αλμυρή, καθώς θα φτάνει τα $350. Θυμίζουμε οτι το Nvidia Shield περιλαμβάνει οθόνη αφής 5 ιντσών, επεξεργαστή Tegra 4, την τελευταία έκδοση του Android και φυσικά ένα πλήρες gamepad για άνετο gaming. Παρά τη μάλλον υψηλή τιμή, θα περιμένουμε να δούμε κατά πόσο η πρωτοποριακή συσκευή της Nvidia θα μπορέσει να πραγματοποιήσει όλα όσα υπόσχεται.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

8 Comments

  1. Αν έπαιζε ακριβώς στις διπλές ίντσες, ή έστω στις 7″, θα ήταν μία λογική imho τιμή αυτή. Μου φαντάζει τρομερά ελκυστική η ιδέα να πηγαίνω κάπου (ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΝΟΩ!) και να κουβαλάω ένα μηχανάκι να περνάω τις “δύσκολες” φάσεις, από το να αναρωτιέμαι, που πάω, ποιο το νόημα και λοιπές φιλοσοφίες.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL