LATEST NEWS

Η νέα σειρά mid-tower cases (H500) από την NZXT

Κομψότητα και λειτουργικότητα σε ένα πακέτο.

H NZXT κορυφαία εταιρεία-παραγωγός στα εξαρτήματα για PC gamers λανσάρει τη νέα σειρά mid-tower cases. Η σειρά H500 αποτελεί το όραμα της NZXT για τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω απλοποιημένης εγκατάστασης της υδρόψυξης, την εύκολο τοποθέτηση των καλωδιώσεων στο εσωτερικό και δίσκων SSD.

Η έκδοση H500i διαθέτει επιπλέον και την συσκευή Smart Device για πλήρη έλεγχο μέσω του λογισμικού NZXT CAM για έλεγχο από το desktop σας όσο έχει να κάνει με τον φωτισμό RGB αλλά και επιδόσεις των ανεμιστήρων, λωρίδες LED RGB αλλά και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν  δύο ανεμιστήρες Aer F, γυάλινο πλαίσιο και μεταλλική κατασκευή.

H500 / H500i features:

 • Μοντέρνος σχεδιασμός και χαρακτηριστικά για εύκολο στήσιμο του PC
 • Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα στα μέτρα της H Series διαθέσιμα σε 4 χρώματα (Matte White, Matte Black, Matte Black and Red, Matte Black and Blue).
 • Διαμπερές γυάλινο πάνελ στο πλάι του case
 • Γραμμές καλωδίωσης στο εσωτερικό για εύκολη διαχείριση και κρύψιμο των καλωδιώσεων. Σχεδιάστηκε με έτοιμα κανάλια διαδρομής για τα καλώδια στο εσωτερικό και straps στην πίσω πλευρά της motherboard για ορθό cable management. Έγιναν θετικές αλλαγές και στο ρυθμιζόμενο cable bar.
 • Απλοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης υδρόψυξης λόγω χρήσης αφαιρούμενου πλαισίου είτε για έτοιμες λύσεις υδρόψυξης είτε για προσαρμοσμένες (custom loop configurations)

Αποκλειστικά στοιχεία του H500i:

 • Το Smart Device, μία προεγκατεστημένη συσκευή με τις δυνατότητας του HUE+ and GRID+ για έλεγχο των δυνατοτήτων RGB και ψηφιακό έλεγχος των ανεμιστήρων μέσω του CAM, επίσης περιλαμβάνονται και 2 RGB LED strips.
 • Μία προαιρετική επιλογή ονόματι Adaptive Noise Reduction για τους ανεμιστήρες μέσω του CAM ελεγχόμενη βάση των θερμοκρασιών του CPU & GPU, αλλά και βάση του θορύβου στο εσωτερικό τους συστήματος έτσι ώστε να αλλάζουν οι ταχύτητας αλλά και η σχετική ψύξη των ανεμιστήρων στο εσωτερικό βάση του Θορύβου
 • Integrated, CAM-powered RGB lighting allows for dynamic personalization of each and every build
 • Ύπαρξη κάθετου GPU mount* ώστε να φαίνεται να η κάρτα γραφικών σας

* Η Χρήση του vertical GPU mounting bracket απαιτεί και σχετικό καλώδιο σύνδεσης της κάρτας γραφικών με την motherboard το οποίο δεν περιλαμβάνεται.

Οι δυνατότητες ψύξης του συστήματος που παρέχουν τα νέα towers

Το μπροστινό bracket είναι αποσπώμενο και σχεδιασμένο να παίρνει ψυγεία μέχρι 280mm για εύκολη τοποθέτηση. Υπάρχει ενσωματωμένη βάση και για δεξαμενή για custom-loop συστήματα υδρόψυξης. Περιλαμβάνει 2  Aer F 120mm ανεμιστήρες**  για ομαλή ροή αέρα εσωτερικά και αποσπώμενο φίλτρο αέρα μπροστά από το κουτί αλλά και στην εισαγωγή του τροφοδοτικού για εύκολο καθάρισμα κρατώντας παράλληλα το εσωτερικό του υπολογιστή χωρίς σκόνη.

** The Aer F 120mm cases fans do not include the removeable color rings found in the retail version.

Modern Storage

Το πρότυπο αποθήκευσης πάνω στο οποίο βασίζονται τα  συστήματα H500 πρότυπα  έχουνε ως γνώμονα το σωστό airflow στο εσωτερικό αλλά και ένα clean-looking build. Έχουμε 2 εύκολης τοποθέτησης αποσπώμενες θέσεις για 2.5” SSD πίσω από τη motherboard αλλά μπορούν να μπουν και πάνω από τη μονάδα του τροφοδοτικού.

Οι νέες θήκες θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου στις κάτωθι τιμές:

 • H500 – 84.99 €
 • H500i – 114.99 €
Specifications H500H500i
DimensionsW: 210mm H: 460mm D: 428mm
Materials(s)SECC Steel and Tempered Glass
Weight7kg
Motherboard SupportATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Top I/O Ports2xUSB 3.1 Gen 1 Type A

1xAudio/Mic

FiltersRight side panel, Bottom front, PSU Intake and Top Exhaust
Expansion Slots7
Drive Bays 
2.5”2+1
3.5”2+1
Radiator Support 
FrontUp to 280mm
Rear1x120mm
Fan Support 
Front2x120mm/2x140mm
Top1x120mm/1x140mm

(1 Aer F120** included)

Rear1x 120mm

(1 Aer F120** included)

Fan SpecsAer F120**
Speed1200 ± 200 RPM
Airflow50.42 CFM
Noise 28 dBA
BearingRifle Bearing
Clearance 
CPU CoolerUp to 165mm
GPU ClearanceUp to 381mm
Front Radiator60mm
Rear Radiator60mm
Cable Management19-23mm
Warranty2 years
Smart DeviceH500H500i
 NAThree fan channels with Max 10W per channel output
 NAOne RGB LED port support up to 4x HUE+ LED strips or 5x Aer RGB fans
 NABuilt-in noise sensor used by the optional Adaptive Noise Reduction fan mode
Tags

Northlander

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή.Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

2 Comments

 1. Ευχαριστούμε North για το αρθράκι. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια hardware/peripheral/tech άρθρα! 😉

  Απορία: Μπορεί κανείς να ρυθμίσει την ταχύτητα των ανεμιστήρων μέσω του NZXT CAM σε ΟΛΟ το φάσμα των στροφών τους ή υπάρχουν συγκεκριμένα presets; Επίσης, το λογισμικό ελέγχει συγκεκριμένο αριθμό ανεμιστήρων ή όσους βάλεις;

  1. Θα πρέπει να το πιάσουμε στα χέρια μας για να το δούμε live, προς το παρόν αυτό είναι το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο αντιπρόσωπος της NZXT. 😉

Leave a Reply

Back to top button
Follow on Feedly

Close