LATEST NEWS

H Oculus VR προσέλαβε τον John Carmack!

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις στο gaming δε θα μας αφήσουν να κάνουμε τις διακοπές μας σαν άνθρωποι, αφού στην καρδιά του καλοκαιριού έσκασε η μεγάλη είδηση για τη μεταγραφή αεροδρομίου του John Carmack από την id Software στην Oculus VR, δημιουργό του virtual reality headset Oculus Rift. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας ο θρυλικός developer θα αναλάβει το πόστο του Chief Technology Officer, ενώ ο ίδιος ο Carmack διευκρίνισε οτι ναι μεν δεν αποχωρεί εξ ολοκλήρου από την id αλλά ο χρόνος του πλέον θα δαπανάται κυρίως στην Oculus VR. Με δεδομένη την πρόσφατη αποχώρηση και του Todd Hollenshead από την id γεννώνται ασφαλώς πολλές απορίες για το μέλλον του ιστορικού studio, ιδίως αν ο John Carmack αποφασίσει την πλήρη αποχώρησή του.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

  1. Αυτό θα πει μαχητική δημοσιογραφία. Τη μια μέρα γράφω άρθρο-παρέμβαση για τους developers που λουφάρουν και την άλλη μέρα ο Carmack σηκώνεται και φεύγει από την id. Μιλάμε τον ταρακούνησα συθέμελα, τον ξύπνησα από λήθαργο ετών λες και είμαι ο πρίγκηπας που φίλησε την ωραία κοιμωμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL