LATEST NEWS

Η Double Fine ανακοινώνει crowd-funding καμπάνια για το Psychonauts 2

Εάν η συγκεκριμένη είδηση ερχόταν τρία χρόνια πριν, θα αλλαλάζαμε άπαντες από χαρά, γιορτάζοντας ξέφρενα την ανακοίνωση της συνέχειας ενός εκ των ποιοτικότερων video games όλων των εποχών. Την εκπλήρωση ενός εκ των μακροβιότερων οπαδικών ονειρών του χώρου μας.

Βέβαια, μετά από το ανεπανάληπτο φιάσκο του Broken Age , πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να δείξουμε στον κύριο Schafer και την Double Fine, οι οποίοι, προσφεύγοντας στο Fig.co ζητούν 3.300.000$ για την ολοκλήρωση του project, δίνοντας το μακρινό 2018 ως ημερομηνία κυκλοφορίας και κοστολογώντας το μάλιστα στα 40 δολλάρια (με ειδική early bird τιμή τα 33 δολλάρια);

Ειδικά μετά την πληθώρα των μετριότατων τίτλων που μας παρουσίασε η Double Fine τα τελευταία χρόνια, είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί απέναντι στην συγκεκριμένη κίνηση. Οι γενναίοι μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημα προκαταβολικά, εμείς απλώς θα ευχηθούμε να εκπληρωθεί το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων fans και να κυκλοφορήσει ένας τίτλος πράγματι αντάξιος της βαριάς κληρονομιάς του Psychonauts.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του.Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Related Articles

9 Comments

 1. Πάρα πολύ ακριβό, αμφίβολο αποτέλεσμα μετά τις τελευταίες απόπειρες της εταιρίας, βέβαιο pass.

  Παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος συνεχίζει να τον εμπιστεύεται, ήδη έχει καλυφθεί το 25% της καμπάνιας. They will never learn.

 2. Αυτό ακριβώς που γράφει η είδηση. Ο Schaffer πρέπει να έχει προβλήματα τζόγου και να έχει βάλει ενέχυρο την Double Fine και να ζητάει τέτοια ποσά. Το Psychonauts είναι από τα πιο υποτιμημένα παιχνίδια της περασμένης δεκαετίας, αλλά δεν πρόκειται να δώσω δράμι μετά από αυτό που έγινε με το Broken Age.

 3. Πολύ καλά κάνεο ο Schafer και ζητά τον ουρανό με τ’ άστρα, με πλάνο κυκλοφορίας του παιχνιδιού το κάποτε. Αφού βρίσκει και τα κάνει, καλά ξηγιέται, απλό δεν είναι;

 4. Και είναι κι ακριβό ρε σεις, $39 δολάρια (το tier του early bird στα $33 ήταν επίσης αστείο) το χαμηλότερο που μπορείς να δώσεις για να πάρεις το παιχνίδι; Και μην πει κανείς ότι δίνει και το P1, αυτό έχει φτάσει μέχρι και 0.99€ σε πρόσφατα sales.

  ΥΓ. Το early bird εξαντλήθηκε σε χρόνο dt.

 5. Θλιβερότατο από κάθε άποψη. Αιτιολογίες αστείες του τύπου 40$ γιατί θα είναι ΑΑΑ παιχνιδάρα. Τους φουκαριάρηδες τους μπάκερς λυπάμαι.

 6. Μας έχει φλομώσει στις μισοτελειωμένες δουλειές η Double Fine τελευταία, κρίμα. Όσο για το crowdfunding, όπως είπα και παλιότερα, για αέρα κοπανιστό και υποσχέσεις δεν δίνω ούτε μισό ευρώ. Δεν πάει να είναι και ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος του χώρου. Βλέπεις κάτι τέρμα άσχετους devs να σκάνε με αρχιδάτα entries για crowdfunding, early gameplay, prototypes, πληροφορίες, πράγματα που δείχνουν πως το έχουν πάρει λίγο ζεστά το θέμα. Και δεν μαζεύουν ούτε τα ψωροχιλιάρικα που θέτουν ως στόχο..

 7. Πάντως είναι αρκετά καταθλιπτικά τα σχόλια κάτω από το youtube video της καμπάνιας. Όλη αυτή η λογική του pre-order και του “ξεχνάμε τα πολύ άσχημα, πρόσφατα έργα του Tim” είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Από την άλλη έχω κρυφή ελπίδα να βγει καλό για να το τσιμπήσω, γιατί το πρώτο Psychonauts είναι διαμαντάκι και διατηρούσε ακόμη εκείνη την Schaffer-τρέλα.

Leave a Reply

Back to top button
Follow on Feedly

Close
Close