LATEST NEWS

[UPDATED] Quantum Break στο Steam

UPDATE: Μικρή καθυστέρηση για τη κυκλοφορία του τίτλου, καθώς η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση του retail πακέτου. Έτσι λοιπόν, η Steam έκδοση αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ η καθυστέρηση αυτή θα επηρεάσει και την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού

Αρχική Είδηση: Με ανακοίνωση της, η Microsoft δημοσιοποίησε τη κυκλοφορία του Quantum Break και στο Steam, σπάζοντας έτσι την αποκλειστικότητα του παιχνιδιού στα Windows 10 και στο UWP.

Η Steam έκδοση του παιχνιδιού θα εμφανιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 με κόστος 39,99 δολλάρια, ενώ μέσω της Nordic Games, θα κυκλοφορήσει και σε retail, με τον υπότιτλο Timeless Collector’s Edition, που θα περιλαμβάνει 5 (!) DVD’s, Making of σε Blu-Ray Disc και σε βιβλίο, soundtrack, αφίσες και οδηγό Quickstart.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Quantum Break πλέον θα παίζεται στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows (7, 8 & 8,1), με συνέπεια να υποστηρίζεται και το πρωτόκολλο DirectX 11.

Η Remedy Entertainment δήλωσε ότι εργάζεται στη συγκεκριμένη έκδοση εδώ και αρκετό καιρό και, βάση της εμπειρίας της σε DirectX 11 τίτλους, δεν θα υπάρχουν θέματα απόδοσης.

Εν αναμονή λοιπόν…

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL