LATEST NEWS

Το Rage αποκτά DLC!

Θυμάστε το σχετικό χαμό που είχε ακολουθήσει το γεμάτο τεχνικά προβλήματα λανσάρισμα του Rage και την επακόλουθη ανακάλυψη πως τα textures που έβλεπαν οι κοινοί θνητοί ήταν ένα θολό κονσολάδικο βδέλυγμα;

Η φράση “There is no HD Texture Pack coming, id is busy working on DLC” είχε γίνει ανέκδοτο μεταξύ των οπαδών του παιχνιδιού, οι οποίοι το έριξαν σε ακραίο customisation και πείραγμα των .ini files ώστε να έχουν ένα ικανοποιητικό οπτικό αποτέλεσμα στις οθόνες τους.

Τελικά, το DLC είναι πραγματικότητα και κυκλοφορεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Τίτλος και αντικείμενό του, οι “Scorchers”, μια B-side συμμορία η οποία κόπηκε από την αρχική έκδοση του παιχνιδιού. Η εταιρεία υπόσχεται πληθώρα νέων mini games καθώς και ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, το Ultra Nightmare, για τους αληθινούς μαζοχιστές ανάμεσά σας.

Πολύ αμφιβάλουμε αν θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον γύρω από το θνησιγενές Rage, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

11 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL