LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το RiftStar Raiders για το 2017

Η Climax Studios εκτός του Surf World Series ανακοίνωσε νέο παιχνίδι για το 2017, το RiftStar Raiders. Πρόκειται για co-op space shoot’em up που θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One.

Στο παιχνίδι οι παίκτες καλούνται να στρατολογήσουν τους πιο αξιόπιστους συμπαίκτες ώστε να φέρουν εις πέρας 9 μοναδικές co-op αποστολές (έως 4 παικτών multiplayer). Στο διάβα τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τέσσερις από τις ποιο θανάσιμες factions του γαλαξία, από διαβόητους πειρατές μέχρι την AI hive mind, WarSwarm. Οι Πιλότοι θα μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους λουτάρωντας μετρητά και perks από τους εχθρούς, χρησιμοποιώντας τα για να αναβαθμίσουν το σκάφος τους, τα όπλα και τις ασπίδες τους. Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία συνδυασμών που θα ανταποκρίνεται στα είδη των αποστολών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

Σας αφήνουμε με το announcement trailer

Kara

Ήρθε σε πρώτη επαφή με το gaming από σπόντα, όμως παρέμεινε σε αυτό από επιλογή. Αγαπημένα παιχνίδια από τότε είναι τα Age Of Empires II, Star Wars Battlefront II και… Tekken 3. Πλέον η ψυχή της ανήκει στο Rocket League. Θα δοκιμάσει παιχνίδια που της τραβούν την προσοχή ανεξαρτήτου είδους, με εξαίρεση τα Horror/Splatter. Όταν δεν παίζει συνήθως θα είναι με κάποιο κόμιξ ανά χείρας ή θα μιλάει για τις ταινίες Star Wars.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL