LATEST NEWS

The Blackwell Epiphany, o νέος τίτλος της Wadjet Eye.

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους των AGS νεο-ρετρό adventures.

O Dave Gilbert της Wadjet Eye Games μόλις ανακοίνωσε πως δουλεύει πυρετωδώς επάνω στο νέο παιχνίδι της σειράς Blackwell, με τίτλο The Blackwell Epiphany. Oι περιπέτειες της Rosangela και του Joey συνεχίζονται και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού τους, πλέον η σειρά θα ακολουθήσει μια αρκετά πιο “σκοτεινή” κατεύθυνση.

Είναι αλήθεια πως ενώ το πρώτο Blackwell ήταν αρκετά “μεσοαστικό” και “light” ως προς τα θέματά του, η σειρά ολοένα και ζορίζει με κάθε επεισόδιο. Το επίπεδο της παραγωγής γίνεται επίσης πλουσιότερο, οπότε όλα δείχνουν πως το Epiphany θα αποτελέσει άλλο ένα πολύ δυνατό adventure τίτλο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ασχοληθεί, μπορείτε να αγοράσετε το Blackwell Bundle από το Steam ή το GoG (βγαίνουν τακτικά και σε προσφορά) και αν αντέξετε τις μικροαστικές καταβολές του πρώτου επεισοδίου, θα ανταμειφθείτε με μια πολύ ωραία ματιά στις χρυσές μέρες των point n’ click adventures.

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL