LATEST NEWS

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silent Hill 2

Στο χθεσινοβραδινό event της Konami, Silent Hill Transmission, η Ιαπωνική εταιρία μας έδωσε πολλές πληροφορίες για το Silent Hill 2. Αρχικά, μάθαμε επίσημα το πότε θα κυκλοφορήσει το remake του κλασικού τίτλου ψυχολογικού τρόμου: 8 Οκτωβρίου 2024. Κατόπιν, είδαμε εκτεταμένο gameplay από το παιχνίδι. Αυτό περιλάμβανε σκηνές από την αρχή του παιχνιδιού (κυρίως από τους δρόμους της ομώνυμης πόλης και το Brookhaven Hospital) και οι φίλοι του παιχνιδιού πιθανόν να έχουν διακρίνει ήδη ομοιότητες και διαφορές.

Συνολικά αφήνει θετικές εντυπώσεις για το πως μεταχειρίστηκε το υλικό που είχε στα χέρια της η Bloober Team. Τέλος, είχαμε κάποιες σύντομες συνεντεύξεις από τους δημιουργούς του παιχνιδιού, καθώς και τους ηθοποιούς πίσω από τους James και Maria Sunderland. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά βίντεο:

Go to discussion...

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Related Articles

Back to top button
elEL