LATEST NEWS

Project Cars διαγωνισμοί εν όψει της GOTY Edition

Έντονη κινητικότητα υπάρχει παρατηρείται γύρω απ’ την “Project Cars” σειρά των Slightly Mad Studios και Namco Bandai Entertainment Europe. Με το δεύτερο μέρος να είναι ήδη στα σκαριά και την Game of the Year Edition του πρώτου ν’ αναμένεται στις 6 Μαΐου, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν βραβεία συνολικής αξίας €20.000 για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν και θα κερδίσουν στα Logitech G Championship Series (#LGCS) & NVIDIA Challenger Series (#NCS) τουρνουά, με τη δυνατότητα υποβολής συμμετοχής να εκπνέει την 1η Απριλίου.

Απ’ την κυκλοφορία του κι έπειτα το παιχνίδι έχει να επιδείξει σημαντική παρουσία στα διάφορα E-sports events, ενώ εντυπωσιακό είναι τ’ ότι οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή για την 2016 Season έχουν ήδη φτάσει τις 200 (!), με τους νικητές να κερδίζουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €5.000 έκαστος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ .

Όσο για την GOTY Edition του “Project Cars”, που θα μας έρθει σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα, αυτή θα περιλαμβάνει την αρχική έκδοση μαζί μ’ όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, που συνίστανται σε πλήθος νέων αυτοκινήτων, circuits, αλλά και liveries. 

 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL