LATEST NEWS

[UPDATED] Solarix: survival horror στα πρότυπα του System Shock

Update: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού “κλείδωσε” και είναι η 30η Απριλίου.

Αρχική είδηση: Ένας αρκετά υποσχόμενος τίτλος έχει ξεκινήσει τη Kickstarter καμπάνια του και αποτελεί δημιουργία της νεοσύστατης PulseTenseGames. Ο λόγος γίνεται για το Solarix, ένα πρώτου προσώπου survival-horror, με σαφείς επιρροές από το System Shock και το stealth σύστημα του Thief (το παλιό, όχι το πρόσφατο), το οποίο θα δίνει περισσότερη έμφαση στην ατμόσφαιρα, παρά σε φθηνά τρικ και scary jumps. 

Το παιχνίδι έχει ήδη εγκριθεί από το Steam, ενώ έχει βρει και εκδότη, αλλά σκοπός της καμπάνιας είναι να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία στο τεχνικό τομέα, όπως καλύτερα voices, πιο προσεγμένα animations κλπ. Το ποσό που ζητά φτάνει τις 10.000 λίρες, όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αν και προς το παρόν δεν δείχνει να πηγαίνει και τόσο καλά.

Παρ’ όλα αυτά, εσείς ρίξτε μια ματιά στο εκτενές gameplay video που έχει κοινοποιήσει η εταιρία και πράξτε ανάλογα.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

7 Comments

  1. To πρώτο; Μπά, δεν το έχω δει πουθενά, τουλάχιστον όσον αφορά τα γνωστά καταστήματα ψηφιακής διανομής (GoG, Steam, Gamersgate, Green Μan Gaming κτλ.). Εγώ θα πρότεινα να μην περιμένεις, δεν χάνεις σχεδόν τίποτα από την ιστορία του 1.

  2. Εμένα μου φάνηκε πολύ μέτριο παιχνίδι…Ειδικά το awareness των φρουρών ήταν για τα μπάζα…Δεν φταίει πάντα η ελλειπής/κακή διαφήμιση αν ένα παιχνίδι δεν πετύχει, αλλά και το ίδιο το παιχνίδι…Δεν είναι όλα τα παιχνίδια καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL