LATEST NEWS

Κερδίστε Steam codes από το Project Tsok!

Το γνωστό μέλος της κοινότητάς μας,Tsok, που διατηρεί και κανάλι στο Youtube, με την ονομασία Project Tsok, έχει ξεκινήσει να προσφέρει σε σταθερή βάση δωρεάν games μέσω Steam, χαρίζοντας κωδικούς γι’ αυτά.

Για την ώρα πραγματοποιεί τα giveaways μέσω του Ragequit, αλλά μη λησμονείτε να ρίχνετε και ματιά στο κανάλι του, για κάποιο δώρο-έκπληξη, που πιθανότατα θα δώσει στη συνέχεια μόνο μέσα από εκεί.

Αξίζει -και πρέπει- να πούμε μάλιστα ότι η δωρεά παιχνιδιών εκ μέρους του έχει ξεκινήσει ένα κύμα ανάλογων κινήσεων, το οποίο αναδεικνύει και το άριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των μελών της κοινότητάς μας….

σ.σ.: Περιττό να τονίσουμε ότι την ανωτέρω πληροφορία μπορεί να την αναδημοσιεύσει οποιοδήποτε άλλο site/forum, δίχως τη συγκατάθεση και σύμφωνη γνώμη μας….

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

15 Comments

  1. Kαι Τσόκ που είσαι, μπορείς να χρησιμποιήσεις και sites τύπου kerdise-to.gr και jaba.gr για να προωθήσεις τα giveaways σου!

    Από κει και πέρα, να πω ότι αυτά τα περί αναδημοσίευσης, είναι μούφες κατάφορες και προβοκάτσια του Μάνου. Χρειάζεται ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΤΡΙΠΛΟΤΥΠΟ, πασπαλισμένη τζατζικόσκονη από συγκεκριμένο χωριό, νοτιοδυτικά της Amn. Ακόμα και αν τα βρεις ολ’αυτά, πρέπει να περάσεις επιτροπή, τέστ οδήγησης και γενική ούρων προτού καν σκεφτείς να αναδημοσιεύσεις ο,τιδήποτε, επίδοξε μπλόγκερ. Γιατί είμαστε σοβαροί άνθρωποι εδώ 🙂

  2. Αυτός που έβγαλε τη φωτογραφία για το σχετικό post, την έβγαλε μόνος του; Ήταν δική του η κάμερα; Πόσο την αγόρασε; Έχει την απόδειξη; Πήγε ο ίδιος στο μέρος που ήταν ο Αφάνας ή έστειλε αντιπρόσωπο; Τον πληρώνει τον αντιπρόσωπό ή @@ ;

    Αν δεν απαντηθούν οι ερωτήσεις από αυτόν που έκανε το post θα κάνω μήνυση στις γραμματοσειρές σας και θα βγούν όλα από άριαλ σε άν(αλ)ριαλ. Έχω ξάδερφο στο στρατό που μπορεί να σας βαρέσει όλους και έχει και παρέα τη γιαγιά του και τον παππού του αν είναι περισσότεροι από ένας. Α, και έχει φάει και φασολάδα σε περίπτωση που χρειαστεί να σας κλ…ει και τα @@.

    Ξηγηθήκαμε;

    Εκτός από τις καπνιστές πίπες όμως, συγχαρητήρια ρε Τσοκ, έχεις ρεύμα αγορίνα μου!!! Keep walking with Johnny !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL