LATEST NEWS

The Walking Dead: 400 Days από την Telltale

Εξαιρετικά νέα αδέρφια!

Εδώ και μέρες, η Telltale ανεβάζει Vine videos (ένα νέο καυλιτζέκι που φιλοδοξεί να γίνει η Τουίτερ βερζιόν του YouTube, αν κάτι τέτοιο βγάζει νόημα) με teasers ενός art style που πολύ αγαπήσαμε πέρυσι και μια πληθώρα κρυπτικών clues.

Παράλληλα, στη Steam registry εμφανίστηκε το The Walking Dead: 400 Days DLC και η ίδια η εταιρεία είχε δηλώσει πως το standalone αυτό επεισόδιο θα συνδέει μεταξύ τους τις δυο σαιζόν. Φανταζόμαστε θα ακολουθήσει φούλ ρηβήλ στα πλαίσια της φετινής E3 που ξεκινά τη Δευτέρα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

5 Comments

  1. Θα πρεπει να βελτιωσουν αρκετα το gameplay. Aν εξαιρεσεις την εξαιρετικη ιστορια που σε εψηνε να παιξεις μεχρι το τελος, το καθ’ αυτο gameplay ηταν ναρκοληψια. Το franchise ουρλιαζει ”horror- survival” χρονια τωρα και κανεις δεν ακουει. Αν λοιπον προσεθεταν μερικα τετοια στοιχεια νομιζω θα ηταν τζι-τζι…

  2. στην συγκεκριμενη σειρα(απο επεισοδια) σε απασχολει το στορυ και η επιλογες που σου δινονται . αυτο ηταν το δυνατο της σημειο και εκει ελπιζω να επικεντρωθει και στη season 2. horror-survival δεν νομιζω να δουμε ουτε στην δευτερη σεζον και ουτε θα μου αρεσε κιολας . σε καποιο αλλο παιχνιδι μπορει.

  3. Kαι ως προς τις επιλογες ειχα θεμα. Η αληθεια ειναι επαιξα και τα 5 επεισοδια αρκετες φορες. Αληθινη επιλογη σου δινοταν 5 φορες σε καθε επεισοδιο, απ τις οποιες ελαχιστες οδηγουσαν σε αλλη διακλαδωση την ιστορια. Στις περισσοτερες περιπτωσεις με καποια ”τσατσια” κατεληγες στο ιδιο αποτελεσμα.
    π.χ. SPOILER Επαιξα 5 φορες το σημειο που η παρανοϊκη τυπισσα σκοτωνει το γκομενακi (δεν θυμαμαι ονοματα παει καιρος), προσπαθωντας να πω κατι που θα εχει διαφορετικο αποτελεσμα. Ηταν απλως σαν να μη μιλαω.
    Και μετα οταν αποφασισα να παρω μαζι μυο στο τροχοσπιτο την παρανοικη τυπισσα και να μην την αφησω πισω, το αποτελεσμα ηταν οτι το εσκασε 5 λεπτα αργοτερα. Ιδιο αποτελεσμα.
    Επιμενω οτι δεν ηταν κακο. Αλλα μιλαμε για μεγαλο φαν της σειρας. Διαβαζω το comic 3 χρονια ανελλιπως. Επρεπε να με τρελλανουν!!!!

  4. Εν μέρει καταλαβαίνω τί λες Vis και πραγματικά, όταν φτάσουμε σε μια εποχή που τα παιχνιδιά θα σου παρέχουν αληθινά ΤΟΣΟ πολλές επιλογές, θα μιλάμε για νιρβάνα και δεν θα βγαίνουμε ΠΟΤΕ από το σπίτι.

    Αυτό που γίνεται ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή, είναι να σε παρέχουν την ψευδαίσθηση της επιλογής. Αν παίξεις μονάχα μια φορά, έχεις την εντύπωση πως τρέχα-γύρευε τί σημεία και τέρατα θα γίνονταν στα μονοπάτια που ΔΕΝ διάλεξεις, χωρίς αυτό να είναι πραγματικά έτσι. Εμένα, καθαρά προσωπικά και ως μεγάλο ψυχάκια, αυτό δε με χαλάει διόλου, καθώς, ειδικά τα στόρι-ντρίβεν παιχνίδια, τα παίζω μονάχα μια φορά, καθαρά προσωπικά και βιωματικά, οπότε ό,τι διαλέξω, αυτή είναι η ιστορία.

    Νομίζω εσύ περισσότερο θα ‘θελες να δεις ένα Walking Dead που να παντρεύει το survival στοιχείο του STALKER μαζί με μηχανικές Left 4 Dead. H Telltale βγάζει μια εξαιρετικά συναισθηματική ψευδαίσθηση, ένα τρομερό ντρόγκι που για να το απολαύσεις πλήρως, πρέπει να δεχτείς ορισμένες συμβάσεις.

    That being said, δεν βλέπω την ώρα για το 400 Days 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL