LATEST NEWS

Πότε θα κάνει ντεμπούτο η δεύτερη σεζόν του The Walking Dead;

Όσοι λατρέψατε την horror adventure game σειρά παιχνιδιών της Telltale Games (που, ας μη το ξεχνάμε, απέσπασε και το βραβείο του GOTY 2012), μπορείτε να αρχίσετε να ενθουσιάζεστε.

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Dan Connors, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer, η δεύτερη σεζόν του εξαιρετικά επιτυχημένου τίτλου θα μας έρθει εντός του τρίτου τετραμήνου του 2013. Παράλληλα μας προϊδέασε για τις προθέσεις της Telltale να κυκλοφορήσει τη νέα σεζόν του παιχνιδιού της και σε next-gen πλατφόρμες, αλλά και να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο τη δύναμη των PCs.

Bέβαια αυτό που ενδιαφέρει εμάς τελικά περισσότερο, είναι να καταφέρουν οι σεναριογράφοι της να συνεχίσουν να γράφουν με τρόπο που να μας προσφέρει αγωνία και συναισθήματα ανάλογων εκείνων που βιώσαμε κατά την ενασχόλησή μας με την πρώτη σεχόν του The Walking Dead. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγους μήνες για να το διαπιστώσουμε, αλλά τα δείγματα που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα είναι άκρως θετικά…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

10 Comments

  1. Υπάρχει μία σκέψη να μπορείς να μεταφέρεις και το τελικό save από το πρώτο παιχνίδι αν και τελικά νομίζω ότι οι περισσότερες in-game επιλογές ήταν καθαρά για το φαίνεσθαι και δεν είχαν ουσιαστικό αντίκτυπο στην έκβαση της ιστορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL