LATEST NEWS

To Legend of Grimrock αποκτά sequel

Το Legend of Grimrock μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως μια αυθεντική success story. Η τετραμελής ομάδα της Almost Human Games τόλμησε να δημιουργήσει ένα κλασικό first person dungeon crawler και δικαιώθηκε απόλυτα, αφού οι πωλήσεις του τίτλου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά την επίσημη κυκλοφορία του dungeon Editor για το Grimrock, τα μέλη του studio αποφάσισαν να συσκεφθούν για να αποφασίσουν ποιο θα ήταν το επόμενό τους βήμα. Οι αρχικές σκέψεις έκαναν λόγο για κάποιο DLC ή expansion, σήμερα όμως ανακοινώθηκε επίσημα οτι το Legend of Grimrock αποκτά πλήρες sequel!

H είδηση ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου blog της Almost Human, στο οποίο επίσης αναφέρθηκε οτι η εταιρία έχει ήδη προχωρήσει στη δημιουργία αρκετού περιεχομένου (αρχικά για το DLC/expansion). Επιπλέον, θα υπάρξει σημαντική αναβάθμιση στη μηχανή γραφικών του Legend of Grimrock. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως οι developers δεσμεύτηκαν οτι θα αυξήσουν τη συχνότητα των blog posts έτσι ώστε να ενημερώνουν τους gamers για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL