LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Total War: Attila

Η Sega ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του Total War: Attila, του νέου παιχνιδιού της Creative Assembly πάνω στην πολύ επιτυχημένη (και όχι άδικα) σειρά Total War, η οποία αναμένεται μέσα στο 2015.

Το Total War: Attila, όπως είναι προφανές, θα εστιάζει στα κατορθώματα του Αττίλα απέναντι στη διχασμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία γύρω στο 395 μ.Χ., ενώ όσον αφορά το gameplay, ο project lead του παιχνιδιού, Janos Gaspar, δήλωσε ότι το παιχνίδι θα δυσκολέψει τους fans της σειράς και θα συμπεριλαμβάνονται πολλά καινούρια χαρακτηριστικά όπως οδομαχίες, η ύπαρξη απλών πολιτών, ολοκληρωτική καταστροφή οικισμών και πόλεων κλπ.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

  1. Ουσιαστικά είναι το νέο Napoleon. Όπως μετά το Empire, που ήταν meh (αν και δικαιολογούνταν, μπαρούτι και rt ναυμαχίες είχε), βγήκε το αξιοπρεπές Napoleon. Έτσι έχουμε και το Attila για το Rome II.
    Ύστερη Αρχαιότητα είχε και το Barbarian Invasion, του 1ου Rome, BTW.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL