LATEST NEWS

Νέο video demo για την Unreal Engine 4

Η Epic αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτητο νικητή στη μάχη των μηχανών γραφικών με την Unreal Engine 3, αφού τα περισσότερα multiplatform games της αγοράς βασίζονται σε κάποια έκδοση της εν λόγω μηχανής. Εδώ και ένα χρόνο η εταιρία εχει αρχίσει να επιδεικνύει στον ειδικό τύπο και στο κοινό το επόμενο βήμα στην τεχνολογία των γραφικών, την Unreal Engine 4, επειδή όμως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις η Epic αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία ένα νέο video demo στα πλαίσια της GDC. Το δεύτερο αυτό demo με την ονομασία “Infiltration” έρχεται μετά το γνωστό πλέον “Elemental” και παρουσιάζει τις περιπέτειες ενός φουτουριστικού stealth operative κατά την είσοδό του σε μια εχθρική βάση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Infiltration demo παρακάτω, ενώ προσθέσαμε και Youtube link για το αρχικό demo “Elemental“. Καθίστε και απολαύστε!

[Πηγή: Pixelenemy]

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

3 Comments

  1. Κάτσε, δηλαδή αυτά είναι real-time 3d graphics και όχι pre-rendered?

    OMG.

    Εντάξει, ομολογώ, έχω να εντυπωσιαστώ τόσο με γραφικά από την εποχή του Atlantis: The Lost Tales και Forsaken.

    Ίσως πράγματι μόλις τα PS3 και Xbox360 πάψουν να είναι τροχοπέδη για τα γραφικά των ΑΑΑ games, να δούμε επιτέλους μετά από χρόνια εξέλιξη που θα κάνει Crysis 3 και λοιπές αστειότητες να μοιάζουν με το Pacman.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL